Speltips

Speltips WBA-Hull

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-01-10 16:00 Spela här

Speltips WBA-Hull
Land: England Liga: Premier League
Odds: 1.80 Speltips: Hull över 3.5 hörnor
2015-01-10 16:00 WBA-Hull Hull över 3.5 hörnor 1.80 aebet

Jaha då var det dags igen. Min första rek här på nyårsdagen satt då Sunderland klarade Ö3.5 hörnor till 2 gånger pengarna.

Väljer att gå in på matchen mellan West Bromwich-Hull City och där bet365 och de flesta bolagen har satt hörnlinan på 3.5 för Hull och där väljer jag att gå in.

Sedan drygt 1 vecka sen är Tony Pulis tränare för WBA och de började med att besegra Gateshead i FA-cupen med 7-0.
Tony är känd för att hålla kvar lag i serien och han har aldrig åkt ur Premier League trots att han tagit över lag som legat dåligt till men han har alltså ändå lyckats att hålla sig kvar i alla säsonger.
Han tog t.ex. över Crystal Palace i november 2013 och lyckades lyfta laget till en mittenplacering och utsågs sedan till årets manager i Premier League.

För spelet så är det positivt att Pulis tagit över då han oftast spelar ett ganska kompakt försvar och lagen han tränar är oftast hörnglada, både när det gäller att skapa men även att släppa till hörnor.

Hull har två segrar över julomgångarna och har därav klättrat i tabellen och med 19 poäng så ligger man 1 poäng och två placeringar före WBA.

Hull City är egentligen ett dåligt hörnlag och snittar alltså 3.2 hörnor på bortaplan men kollar vi på de senaste matcherna så har de klarat linan 3.5 i deras 3 senaste bortamatcher och det har varit mot lag som Everton, Chelsea och Sunderland.

När vi får en sådan lina med två jämnbra lag och ett Hull som har visat upp en bra hörnform i de 3 senaste matcherna så är det bara att hugga in.

Hull har en del skador och eftersom det är oklart hur de kommer ställa upp i backlinjen så tror jag att WBA kan straffa dem ganska tidigt i matchen och att då hinna med att skapa 4 hörnor ska inte vara något problem.

Kommer lägga upp resten av mina spel under helgen på mitt spreadsheet http://www.spreadsheet.se/aebetting

Några frågor eller funderingar så kommentera nedan eller hör av er på twitter.
@aebetting

aebet - 09 Januari, 2015, 23:48

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!