Speltips Burnley-QPR

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2015-01-10 16:00
Land: England
Liga: Premier League
Odds: 1.91
Speltips: BLGM
Spela på Speltips Burnley-QPR
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på BLGM
QPR har vid en första anblick den kanske sämsta bortaform man skådat på denna sida millennieskiftet. Förlusten har radats upp utan undantag men detta är också just vid en första anblick och just då man stirrar sig blind på förlusterna. Visst, poängen måste tas men det är oftare än vad man tar hänsyn till skillnad på resultat och prestation.

QPR:s resultatrad borta från Loftus Road i ligan:
Arsenal 2-1
Everton 3-1
Swansea 2-0
Newcastle 1-0
Chelsea 2-1
West Ham 2-0
Southampton 2-1
Man Utd 4-0
Tottenham 4-0

Som ni ser är det ett smått parodiskt/tragikomiskt tufft schema där man mött så gott som alla topplag och INGET lag från den undre halvan än så länge. Trots detta har man ändå varit med och huggit om poängen i många fall, framförallt på sistone och inte sällan har man lyckats få hål på motståndarna trots bortaplan och trots idel topplag.

Nu väntar för första gången den här säsongen än på pappret överkomlig uppgift då man ska resa till Burnley, nykomlingen som ligger nästjumbo och som förutom de två första matcherna nu bara har hållit nollan två gånger (båda 1-0-segrar mot Saints respektive Hull) på åtta hemmamatcher, lägger man dessutom till bortamatcherna så har man inte hållit nollan en enda ytterligare gång.

Burnley ser dock nästan jämnt till att få hål på motståndarna hemma och även om det sällan är målkalas så ser vi ofta att båda lagen gör mål (fem gånger på åtta senaste). För QPR gäller samma facit fyra gånger på sex senaste.

Varken målvakt eller försvar i QPR är bättre än vad tabellen visar och Burnely ska hemma lyckas få hål Rob Green som backas upp av Caulker, Isla och Hill. Om inte så är fallet så kan säkert Dunne peta in ytterligare ett självmål

Offensivt kanske fina och sliriga Zarate som lånats in fixar ett mål åt gästerna? Annars vet vi ju att Charlie Austin är stekhet och extra speciellt för honom är dessutom att han ställs mot sina gamla lagkamrater.

Burnley har inga nya problem och kan starta med samma elva för sjunde matchen i rad, dessutom är Sam Vokes tillbaka och redo för spel så i båda lägren ser det offensiva truppläget bra ut.

Jag tror att QPR har goda chanser att få med sig något från bortaplan för en gångs skull. Oddsen är fina för att testa exempelvis X2 till 1.80.

Huvudspelet blir dock ändå Båda lagen att göra mål vilket känns riktigt bra till fina 1.91x. Finns hos William Hill.

Lycka till lads!

Twitter: @RalleArvid
Spela på Burnley-QPR hos William Hill
RalleArvid - 10 Januari 2015 - 02:53
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: