Spelar en sällsynt dubbel i 16:00-matcherna: Tottenham x2 mot Crystal Palace och Real Madrid -1,5 hemma mot Espanyol. Betalar runt 1.70, vilket känns bra.

Real till att börja med:

Hemmaplan för Real mot ett lite blekt Espanyol.

Hastigt och lustigt har Real tre raka torsk (Milan i träningsmatch, Valencia i ligan och Atlético i ligan). Har laget svag form? Nja. Valencia är BRA och Atlético borta är ingen walk in the park heller direkt. Skadeläget är bra och nu är de revanschläge deluxe inför hemmafansen. Skadeläget är bra, bara Carvajal som är avstängd och även Modric skadad sedan tidigare.

Navas
Arbeloa, Pepe, Varane, Marcelo
Kroos, Rodriguez, Isco
Ronaldo, Benzema, Bale

Espanyol har avstängninar på Stuani (näst bäste målskytt på sex mål) och nyckelmittfältaren Vazquez. Har inte heller rosat marknaden borta direkt (1-2-5 i ligan).

Efter tre raka förluster vänder Real på trenden. Här ska man bara vinna. Som alla vet öser laget in mål och hemma är man blytunga.

3/4-0/1.

Tottenhammatchen börjar 18:30. Bra skadeläge för Spurs som endast har Lamela och Mason out. Bentaleb på afrikanska mästerskapen. Avbräck man bör hantera.

Lloris
Walker, Vertonghen, Fazio, Rose
Stambouli, Dembele
Chadli, Eriksen, Townsend
Kane

Jag har varit inne på det tidigare. Sedan Tottenham spelade in sig med en centrallinje (nu saknas iofs ett par mittfältare, men mittbacksparet är intakt och Harry Kane är med) så har laget höjt sig avsevärt. Inte så konstigt, för att det finns kvalitet i det där laget, det har jag aldrig tvivlat på. Har en positiv trend med blott 2 förluster på de 13 senaste (Chelsea borta och Besiktas i en betydelsefattig EL-match).

Crystal Palace saknar Jedinak (lagkapten) och Bolasie (bäste offensivs spelaren IMO). Två blytunga avbräck för ett lag vars trupp inte är lika bred som de bättre lagen i Premier League. Har vunnit tre matcher på hela säsongen, så Spurs borde ha väldigt väldigt väldigt god poängchans här.

Den här dubbeln känns väldigt lovande. Det är två lag som är betydligt bättre än sina motståndare och bör ha god chans att klara det jag ber dem om. Jobba!

@nokkan21

This is the stats tab
This is the post tip