Speltips

Speltips Arsenal - Stoke

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-01-11 14:30 Spela här

Speltips Arsenal - Stoke
Land: England Liga: Premier League
Odds: 2.30 Speltips: BLGM & ö2,5
2015-01-11 14:30 Arsenal - Stoke BLGM & ö2,5 2.30 Polsater

BLGM ja & ö2,5 mål - mål - totalt antal mål/båda lagen gör mål.

Jag vill inte ge mig när det gäller det här spelet på Arsenals matcher. Lite oflax ett par gånger när jag rekat det här spelet, men personligen har jag spelat det många gånger när Arsenal spelat. 11/20 ligamatcher har det inträffat för Gunners. För Stoke är siffran 8/20.

Varför tror jag då på det här?
Jag fortsätter tjata om Arsenals försvarsspel. Visst, det går bra att hålla nollan i FA-cupen hemma mot Hull, när Hull ställer över många gubbar och verkar vara inställda på att förlora. Men i ligan kan jag inte riktigt se Arsenal hålla nollan mot ett lag av någon som helst kvalitet.

Och Stoke har kvalitet, Stoke är ett lag i skikt 7-11 i Premier League enligt mig. På bortaplan i ligan har man gjort mål mot City, Spurs, Everton och United den här säsongen. Endast mot Pool och Southampton har man blivit nollade. Visserligen har Stoke ett avbräck i form av Diouf (bäste målskytten) som är på afrikanska mästerskapen. Bojan dessutom tveksam. Så ett par avbräck. Å andra sidan. Stoke är alltid tunga på fasta situationer och via inlägg. Gjorde tre såna mål på Arsenal när lagen möttes på Britannia för någon månad sedan. Trots avbräcken så har laget ändå en hel del offensiva hot. Tänkbart lag:

Begovic
Cameron, Shawcross, Muniesa, Pieters
Whelan, Nzonzi
Walters, Bojan, Arnautovic,
Crouch

Stoke kommer förmodligen vara nedtryckta och ha rätt lite boll. Men mot Arsenal har man alltid chans att göra mål. Se bara till att få in bollen på offensiv planhalva så kan det alltid bli farligt. Mertesacker har sett trög ut, Koscielny är visserligen bra men uppträder nonchalant och spelar med stora risker, på vänsterbacken har vi ingen som är riktigt duktig på att försvara. I mål? Arsene Wenger påstod på presskonferensen inför den här matchen att Arsenal har tre världsklassmålvakter. Frågan de flesta Arsenalfans ställer sig är när han ska plocka fram dessa. Szczesny är okej, inte mer. Mil ifrån Courtois, Neuer, De gea.

Arsenal då? Skadeläget ser bättre ut. Özil och Ramsey närmar sig comeback. Walcott startade senast och var återigen bedrövlig. Men han har varit skadad ett år, kapaciteten finns där. Bör bli allt bättre. Bra form på Sanchez och Cazorla, som nu fått vila en vecka. Arteta out, så återigen finns exakt noll defensiva mittfältare av klass att tillgå, så ytan framför backlinjen kan Stoke utnyttja efter eget behag. Giroud är tillbaka, vilket är ett plus. Äntligen har vi en riktig forward och Sanchez kan spela på kanten igen = fler hot. Welbeck och Wilshere out.


Tänkbart lag:

Szczesny
Debuchy, Mertesacker, Kos, Gibbs
Flamini, Oxlade
Sanchez, Cazorla, Walcott
Giroud


Vass elva offensivt, i synnerhet som matchen spelas på Emirates. Kommer såklart gå all in för att vinna och bör ha goda chanser att göa minst två på Stoke. Eftersom jag tror Stoke har goda chanser att göa mål på Arsenal är spelet givet.

BLGM ja och ö2, i matchen.

3-1? 2-2? 1-2?

@nokkan21

Polsater - 10 Januari, 2015, 12:26

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!