Speltips

Speltips Man U-Southampton

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-01-11 17:00 Spela här

Speltips Man U-Southampton
Land: England Liga: Premier League
Odds: 1.85 Speltips: 1
2015-01-11 17:00 Man U-Southampton 1 1.85 RalleArvid

Det gick alldeles utmärkt igår, det enda som gick att klaga på med reken var kanske spänningen då spelet till 1.91x satt redan efter 36 minuter. Då gällde det ett bottenmöte i ligan och nu gäller det toppen då Manchester United tar emot Southampton.

Som jag ser det är det ett Manchester United som är på stadig uppgång och ett Southampton som jag väntar på ska, om inte tappa så åtminstone, sakta av lite på sin form och sitt segertåg.

Southampton har bara en seger på sina fem senaste bortamatcher och det var mot krislaget Crystal Palace som då enligt fans och media gjorde sin absolut sämsta hemmainsats på år vilket även ledde till managerns avgång. Förutom den är bortaformen klart sviktande då vi hittar tre raka förluster trots att motståndet inte varit särskilt respektingivande i Sheffield United (cupen), Burnley och Arsenal.

Man United har nu fem raka hemmasegrar och nio hemmasegrar och en oavgjord på de tio senaste. Sammanlagt har laget tio raka både hemma och borta utan förlust. Man har slagit Newcastle och Liverpool i övertygande insatser nyligen och om jag ska vara ärlig ser jag varken Newcastle eller Liverpool som enklare uppgifter än det Southampton som nu stundar.

Trots imponerande tabellposition har Southampton inte räckt till i tidigare toppmöten under säsongen.
Stryk mot City 3-0 hemma.
Stryk mot Arsenal 1-0 borta.
1-1 hemma mot Chelsea.
Stryk mot United hemma med 2-1
Stryk mot Spurs 1-0 borta.

Enda matchen under säsongen mot toppkonkurrenter där man plockat en seger var 2-0 mot Arsenal (även 1-1 mot Chelsea imponerar en aning men även det var hemma som sagt).

Southampton har inte vunnit på Old Trafford i modern tid och allt som oftast hittar vi istället hemmasegrar av modell utklassning.

Förutom allt annat som talar för United har United för en gångs skull så gott som fullständigt komplett trupp att välja ifrån. Ashley Young är den enda som saknas. Victor Valdes finns med I truppen och Luke Shaw, Marcos Rojo, Daley Blind, Fellaini och Antonio Valencia är alla tillbaka och kan spelas om så kräver. Lyxproblem för Van Gaal och en otäckt stark trupp i combination med slående stark form och ja, alla toppkonkurrenter, inte bara Saints, bör oroa sig för United nu framöver.

Southampton har det tyngre vad gäller truppen. Rodriguez, Gallagher, Yoshida och Mane saknas alla.
Den raka ettan spelas utan större tvekan till 1.85 hos bet365 .com

Jag tror dessutom det här kan bli en tämligen komfortabel seger för United och testar även handikapp-ettan. -1.5 spelas till hysteriskt fina 3.20x

Lycka till lads!

Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 10 Januari, 2015, 23:05

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
jocklon - 2015-01-11 11:19:36

Unibet erbjuder 3,35 på -1,5, så ännu mer hysteriskt fint odds där:)

jocklon - 2015-01-11 10:42:55

Truppmässigt ska det ju vara enorm skillnad på lagen och på hemmaplan ska United såklart vinna. Men var verkligen insatsen mot Liverpool övertygande trots vinsten? Senast mot Stoke spelade man ju katastrof och borde förlorat. Första halvleken mot Tottenham var dom magiskt bra, för att vara rent utav dåliga i andra halvlek. Men efter många oavgjorda är det väl dags för seger nu, kanske av modell större!