Speltips

Speltips Arsenal-Stoke

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-01-11 14:30 Spela här

Speltips Arsenal-Stoke
Land: England Liga: Premier League
Odds: 2.00 Speltips: Stoke över 3.5 hörnor
2015-01-11 14:30 Arsenal-Stoke Stoke över 3.5 hörnor 2.00 aebet

Förlust på Hull över 3.5 hörnor trots 2 hörnor i halvtid och underläge sista kvarten så lyckades de inte skapa någon hörna alls under hela andra halvleken.

Revanschlusten är stor när jag blickar ut över söndagens utbud och jag har hittat ett odds som enligt mig ligger för högt i matchen mellan Arsenal-Stoke.

Detta blir ett liknande spel som City-Sunderland på nyårsdagen då vi fick linan över 3.5 på Sunderland till dubbla pengen och när vi får samma odds och lina på Stoke så är det bara att hugga.

Arsenal och deras skadeläge genom åren skulle man kunna skriva en hel bok om men just nu börjar man kunna se ljuset i tunneln. Man kan ställa ut en stark startelva och framåt ser det mycket bra ut.
I backlinjen kommer de troligtvis ställa upp med Debuchy - Mertesacker - Koscielny - Gibbs. Här ser jag en möjlighet att få hörnor gratis. Debuchy kommer jag ihåg enda ifrån Newcastle tiden så brukar han ge bort hörnor framförallt på långa inlägg när han känner att han har en motståndare i ryggen så tvekar han inte att lägga ut bollen till hörna. Samma sak med Mertesacker, lång och stark i luften men hans precision i huvudspelet är sådär och bollen kan ramla ner lite varsomhelst.

Stoke har sedan förlusten mot Chelsea gått bra i ligan, förtjänade mer en 1 poäng mot United hemma och har 2 vinster mot Everton och WBA.
Jag bedömer Stoke som ett mycket bra hörnlag framförallt på hemmaplan där de har hörnsiffror som 13,11 och 14. På bortaplan så snittar de 4 hörnor per match och i matcher mot andra storlag under säsongen så har de klarat linan mot Liverpool, Tottenham och City medans de bara lyckades skrapa ihop 2 hörnor borta mot United.

Även skadeläget i Stoke börjar se bättre ut, i söndags i FA-cupen var Steve Sidwell tillbaka och till Arsenal matchen ansluter även Bojan och Victor Moses. Med den sistnämnde så är det mycket positivt att han är tillbaka då Moses är en spelare som ofta utmanar och söker sig efter kanterna för att kunna slå inlägg.

Kollar vi på Stoke så är deras bästa gren fast situationer och även om Mark Hughes har försökt slipat bort deras gnuggar fotboll (lyckats delvis) så måste man inse vilka styrkor man själv har och vilka svagheter motståndarna har för att vinna matcher och jag tror Stoke inser själva vilken möjlighet de har på fasta att göra mål.
I den galna matchen senast mellan lagen så lyckades Stoke göra 1 hörnmål och ska laget lyckas störa Arsenal så måste då lyckas med att skapa fasta situationer.

Med alla de här förutsättningarna så gillar jag verkligen oddset på 2.00 och jag spelade redan det här spelet i Fredags för jag trodde att risken var att det skulle sänkas till runt 1.80 men oddset kvarstår och värdet likaså.

@aebetting


aebet - 11 Januari, 2015, 00:38

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
aebet - 2015-01-11 14:08:13

Frostline
Avslag för mig. Många lag har svårt att skapa hörnor borta mot Barca.
Snittar bara 2.1 hörnor per match emot sig medans matchen känns så öppen och vet inte hur framåt Madrid går vid ett lika resultat i andra halvlek.
Atlético snittar 4.4 hörnor på bortaplan.

aebet - 2015-01-11 14:06:02

Skriv kommentar

Frostline - 2015-01-11 13:28:58

Hittat ett läckert hörnspel i matchen Barca-Atlético Madrid.

AM över 3 hörnor till 1.75