Middag med 35 internationella Laziofans, non-stop wine, och en sen kväll på stadens gator. Jag är redo för Derby della Capitale som sparkar igång om fem timmar. Talas om stor risk för stök utanför arenan och förhoppningsvis kommer vi in på Curva Nord utan bekymmer. Det är dock ingen match jag är beredd att lägga speltips på. Allt kan verkligen hända i derbyna även om utgångstipset är en öppen och chansrik tillställning.

Det tror jag även om kvällens sena toppmatch mellan Napoli och Juventus.

Tidigare möten
2014-12-22 (Supercupfinalen) Juve-Napoli 2-2 (Napoli vann på straffar)
2014-03-30 Juve-Napoli 3-0
2013-03-01 Napoli-Juve 1-1

Serie A
1. Juventus 17 12 4 1 35 8 27 40
4. Napoli 17 8 6 3 32 21 11 30

Napoli hemma
8 4 3 1 20 12 15

Formen
V, V, V, F, V

Senaste match
Cesena-Napoli 1-4

Juve borta
9 6 2 1 14 3 20

Formen
O, F, V, O, O

Senaste match
Juventus-Inter 1-1

När Romderbyt är slut vet Juventus om de behöver tre poäng för att behålla serieledningen eller inte. Oavsett vad blir det en ruggigt tuff uppgift borta mot Napoli. Rafa Benitez gubbar visar riktigt god dagsform och det var bara några veckor sedan, den 22 december, som Napoli vann supercupfinalen mot Juventus på straffar. 1-1 efter full tid följt av en GALEN förlängning där Gonzalo Higuain räddade Napoli två minuter från slutet - och sedan blev en av hjältarna i en ÄNNU galnare straffläggning.

Napoli vet att Juve inte är omöjliga att spöa. Framförallt på Stadio San Paolo där Benitez kommer våga trycka på ännu mer från start än laget gjorde i Doha, där Tevez spräckte nollan efter bara ett par minuter.

Även om Tevez fortsatt är i bra slag så har Juventus visat sig mänskliga de senaste veckorna. Inter lyckades kvittera och hålla 1-1 i Turin, förlust mot Napoli, 3-1 borta mot Caglari men innan dess "bara" 1-1 hemma mot Sampdoria. Max Allegri är nog inte helt tillfreds med poängskörden den senaste tiden och kommer försöka stjäla hem alla tre poäng i kväll. Juves tidigare omöjliga försvarsmur har börjat spricka upp och i fyra raka matcher har motståndarlaget lyckats pilla in bollen bakom Buffon. Med kvällens starka offensiva elvor och goda skadeläge, tror jag verkligen att det finns goda möjligheter att det händer igen.

Juventus har bara blivit nollat i målprotokollet en gång på bortaplan mot Fiorentina (0-0). Detsamma gäller Napoli hemma som nätat i samtliga matcher förutom mot Chievo (0-1) - samtidigt som 12 insläppta mål vittnar om att anfall är Napolis bästa försvar hemma.

Preliminära startelvor (Gazzetta dello Sport)

Napoli (4-2-3-1) Rafael - Maggio, Koulibaly, Albiol, Britos - Gargano, Lopez - Callejon, Hamsik, Mertens - Higuain

Saknas: Zuniga, Michu, Insigne, Ghoulam (Afrikanska mästerskapen)

Juventus (4-3-1-2) Buffon - Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, Evra - Marchisio, Pirlo, Pogba - Vidal - Tevez, Llorente

Saknas: Barzagli, Asamoah, Romulo

SPELTIPS
Matchens betydelse och lagens goda skadeläge talar för fotbollsfest. Napoli kommer påeldas från första minut av sin publik och Juve vill helst få med sig tre poäng här. Vinner Roma derbyt och Juve bommar tre pinnar så har vi en ny serieledare inför den 19:e omgången. William Hill ger 1,80 på BLGM och det räcker för mig (3/5 units).

Hur spelar ni på matchen?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip