Speltips FBC Uppsala v Karlstad IBF

Sport: Innebandy
Spelstopp: 2015-01-11 17:00
Land: Sverige
Liga: Superligan Damer
Odds: 1,82
Speltips: 1
Spela på Speltips FBC Uppsala v Karlstad IBF
Börja spela här
Spela på 1
FBC Uppsala v Karlstad IBF @1,82 Svenska Spel (3/5)

Höstens möte slutade med Uppsalavinst. 5-3 blev slutsiffrorna.

11. FBC Uppsala 56-67 (14p)
…
14. Karlstad IBF 47-74 (7p)

Jumbon Karlstad ska bli den perfekta uppgiften för Uppsala att ta sin första hemmavinst denna säsong. Har endast en förlängningsvinst.

Uppsala är en defensivt lag. De ligger i bottenregionen men har ändå släppt in runt 20-30 mål mindre än de övriga bottenlagen. Det är som sagt målskyttet som är det vanliga problemet. Uppsalatjejerna spelar oftast många målsnåla matcher.

Uppsala har gjort godkända matcher senaste tiden. Man snodde poäng borta mot storfavoriterna Kais Mora. Man vann borta mot IKSU. Makalöst bra. Hemma mot Jönköping tacklades storstjärnan Delgado-Johansson sönder efter endast 6 sekunder. Det gjorde att man förlorade i slutsekunderna. Hon kom tillbaka senast mot Telge och gjorde samtliga fyra målen för Uppsala.

Till matchen mot Karlstad har Krantz problem med ryggen. Andersson är osäker till spel men det lutar åt speltid. Man har värvat in Uddhammar (division 2) och Kouru (lagt klubban på hyllan). Den förstnämnda förstår jag inte varför, kommer knappt få någon speltid. Kouru har rutin från Superligan.

Karlstad stod för en fin skräll för två omgångar sen då man slog Pixbo på neutral plan. 7-3 där tre mål rullade in sista två minuterna. Förmodligen i öppen kasse (obekräftat). Annars ligger man toksist och jag vet inte hur den nya coachen ska kunna vända på den här steken.

Karlstad dumpar boll i hörnen och grisspelar. Uppsala har lärt sig och har starkare backar. Decimalerna är lite höga i mina ögon. Uppsala ska ha en bra vinstchans. Felicia i kassen. 3 enheter in till 1,82.
Spela på FBC Uppsala v Karlstad IBF hos Svenska Spel
IB. - 11 Januari 2015 - 15:18
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: