Speltips

Speltips Edmonton Oilers - Florida Panthers

Sport: Ishockey Spelstopp: 2015-01-12 01:00 Spela här

Speltips Edmonton Oilers - Florida Panthers
Land: Kanada Liga: NHL
Odds: 2.08 Speltips: Oilers ML
2015-01-12 01:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers Oilers ML 2.08 hockeystick

Tyvärr förlorade Sharks mot suveräna Rangers och de motbevisade mig verkligen. Rangers ska ha en eloge som genomför en otroligt stark roadtrip som nog är en av NHLs svåraste att åka på. Bara att gratulera och gå vidare

Edmonton Oilers - Florida Panthers

Goalies: Scrivens (probable) vs Luongo (probable)

Nattens spel hittar vi mellan jumbon Edmonton Oilers som tar emot ett formstarkt Florida Panthers. Oilers som verkar fått i ordning spelet igen efter att man fått in spelarna Derek Roy och Matt Fraser.

Edmonton har under många säsonger varit jumbo i NHL och man ligger även sist i år. Dock har laget enligt mig höjt spelet senaste matcherna efter att man fått in rutinerade Derek Roy och även unge Matt Fraser från Boston. Dessa två spelare har haft en positiv inverkar på Oiler spel och senast mot Chicago spelade man väldigt bra och vann enligt mig välförtjänt med 5-2 där bland annat Derek Roy gjorde ett vackert mål efter fint spel. Även matchen innan mot Detroit där man föll med 4-2 spelade man oerhört bra och förtjänade minst 1 poäng då Wings gjorde 3-2 efter en medstuds med 30 sek kvar och 4-2 i öppen med 3 sekunder kvar. Spelar på på samma visa inatt ser jag man ha bra chans igen mot ett lag man trivs väldigt bra mot

Florida har precis som väntat varit bättre i år. Målvaktspositionen har stabiliserats då man har fått en kvalitetsmålvakt i Luongo. Senast vann man efter en galen match mot Flames där alla möjliga puckar studsade in i mål från båda lagens håll. Panthers som är ute på en lång roadtrip har spelat väldigt bra hittills med 3 vinster på de hittills 4 första matcherna och kommer till kvällens match som favoriter enligt bolagen. En sits som Panthers i vanligtvis inte trivs så bra som då man hellre brukar gillar att komma in borta som underdogs. Pressen på Panthers alltså vilket jag tror kommer vara en nackdel mot ett Oilers som spelar bra för tillfället.

Historia

Oilers trivs vanligtvis väldigt bra mot Panthers och har vunnit 5 raka matche mot just Panthers. Detta är tredje mötet den här säsongen där Oilers vunnit med 4-1 och 4-3 efter OT de två matcherna innan.

2013-11-22 02:35 Edmonton Oilers - Florida Panthers 4-1
2013-11-06 00:35 Florida Panthers - Edmonton Oilers 3-4 sd
2012-03-23 23:30 Florida Panthers - Edmonton Oilers 1-2 str
2010-10-11 01:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers 3-2
2009-12-08 00:30 Florida Panthers - Edmonton Oilers 2-3 str

Skador

Edmonton: T.Pitlick
Florida: D.Kulikov (day-to-day), A.Barkov (day-to-day), S.Thornton

Jag tror som sagt Oilers har mycket goda möjligheter återigen i natt bara man håller försvarsspelet på en godkänd nivå samt att Luongo inte gör en ny match där han står på huvudet och räddar puckar. Cats har pressen på sig och de presterar som bäst när man inte har press på sig medan Oilers kommer in med bra känsla från vinsten mot Blackhawks. Oiler som underdogs gillas starkt och natten spel blir alltså:

Edmonton Oilers ML @ 2.08 med 3/6 units hos Pinnacle Sports
(Oilers Ö 2.5 mål kommer även spelas i dubbel)

För fler spel
Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

hockeystick - 11 Januari, 2015, 16:47

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!