Speltips

Speltips Coventry-Swindon

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-01-12 20:45 Spela här

Speltips Coventry-Swindon
Land: England Liga: League 1
Odds: 2.05 Speltips: Ö2.5
2015-01-12 20:45 Coventry-Swindon Ö2.5 2.05 RalleArvid

En bedrövlig match på alla sätt igår på Old Trafford tycker jag. Resultat för reken, underhållningsvärdet, ja, allt var beeeedeeeerövligt. Ny vecka och nya tag nu direkt.

League One-möte och ett intressant sådant mellan Coventry och Swindon. Coventry har krigat till sig en hel del poäng på senaste men i princip alla matcher under slutet av förra och början av detta året har varit att betrakta som sexpoängsmatcher mot bottenkonkurrenter, i synnerhet hemmamatcherna. Resultatet? Givetvis tillknäppta och chansfattiga historier med målsnåla resultat som följd.

Nu står Swindon på andra sidan mittlinjen, ett Swindon som tagit tredjedivisionen med storm så här långt. Man ligger på andra plats med 48 poäng och det är i synnerhet offensiven som imponerat. Laget har gjort näst flest mål av samtliga lag i hela ligan och det är främst offensiven på bortaplan som imponerar. Swindon är ligans bästa bortalag och gör i snitt två mål per match borta från hemmamarken.

Swindon snittar 2.9 mål per match men framförallt deras all in-mentalitet på bortaplan har resulterat i ett makalöst snitt på 3.1 mål per match. Hela 10 av deras 12 bortamatcher har klättrar över 2.5-linan och egentligen inget talar för att det kommer bli annorlunda idag. Coventry kommer inte kunna ligga på defensiven och försöka få med sig ytterligare ett 0-0-reusltat eftersom det inte finns på världskartan att Swindon skulle misslyckas att göra mål. Då måste man dels gå på offensiven vilket förmodligen kommer öppna för ytterligare lägen för bortalaget att trycka dit fler bollar.

Inte heller skadesituationerna talar för målsnålt i den mån det går att utläsa något av dem:

För Coventry har i stort sett helt fullt lag att välja bland och även den nyinlånade anfallaren Gary Madine kommer kunna bidra och hota i omställningsspelet. Bara Aaron Phillips saknas sedan tidigare och kommer missa även kvällens drabbning.

Swindon har förstärkt offensiven ytterligare och tar med sig spännande Jermaine Hylton och Chelsea-lånet John Swift som spännande och fräscha offensiva krafter och bara försvararen Darren Ward saknas i defensiven.

Jag förstår att spelbolagen tar hänsyn till hemmalagets målsnåla hemmamatcher på sistone. Men vi tänker ett steg längre och tar hänsyn till andra och fler komponenter än bara lagets resultat på sitone.

Vi ger över 2.5 mål en chans till fina 2.05 hos bet365 .com va? Ett trevligt och positivt sätt att starta veckan.

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 12 Januari, 2015, 10:44

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Tompa10 - 2015-01-12 16:16:54

Härligt!
Rygg som vanligt.

RalleArvid - 2015-01-12 14:14:28

Ja, men senaste nytt ska ändå vara att han kan lira. Dessutom ny anfallare på lån som sagt. Tack för uppmärksamheten. Uppskattas alltid!

Tompa10 - 2015-01-12 11:00:25

Litet minus för spelet är att Coventrys främste målskytt Reda Johnson står som Doubtful inför matchen.