Speltips Houston@Brooklyn

Sport: Basket
Spelstopp: 2015-01-13 01:30
Land: USA
Liga: NBA
Odds: 1.90
Speltips: Houston -6.0
Spela på Speltips Houston@Brooklyn
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på Houston -6.0
Washington +5,5 kändes som ett bra spel inför matchen, men det var Atlanta som vann med 30 poäng. Inte mycket att säga om. Där var jag helt fel ute. Bra då att nattspelet satt. ML-dubbeln med Portland och Memphis till 2.10 täckte upp för förlusten på kvällsspelet.

--------

Fyra matcher i dag och jag gillar åtminstone tre av hcp-spelen redan nu. Jag hugger Houston -6.0 (borta mot Brooklyn) till oddset 1.90 på Betsafe. Det är inte omöjligt att Houstons favoritskap kommer växa under dagen, så jag ser ingen anledning att vänta med detta spelet.

Houston kommer till nattens match med tre övertygande segrar. De vann med 12 poäng borta mot Cleveland i onsdags, 24 poäng borta mot New York i torsdags och 15 poäng hemma mot Utah i lördags.

Houstons viktige center Dwight Howard, som snittar 17,2 poäng och 11,6 returer under säsongen, har haft lite problem med ett knä. Hans officiella status är att han ”troligen” spelar matchen. Skulle Howard saknas är det dock ingen enorm katastrof. Houston har tagit flera imponerande segrar utan sin stjärncenter under säsongen. Under de senaste matcherna har Houston skjutit bra bakom trepoängslinjen, vilket har varit en stor nyckel till framgångarna. Det är förmodligen med det vassa skyttet från distans som Houston kommer såra Brooklyn. Då saknas kanske inte Howards inside-närvaro lika mycket. Även om det givetvis är ett stort plus om centern spelar - vilket han verkar göra.

Brooklyn har stora problem. De har förlorat fem raka matcher. Deras start-pointguard Deron Williams, som hade kunnat ställa till med vissa problem för Houston, är borta med brutet revben. Brooklyn har svårt i anfallsspelet utan Williams. I de fem senaste matcherna har de bara lyckats göra 90 poäng en gång. Nu ställs de mot Houstons försvar som är ett av de bättre i ligan. Brooklyn är inte heller särskilt hemmastarka. De har förlorat fyra av lagets fem senaste hemmamatcher.

Houston är 8-3 ATS i lagets elva senaste matcher borta mot Brooklyn.

Om Houstons trepoängsskytte fortsätter att se bra ut så vinner Houston det här lätt. Känslan är att vinstmarginalen blir runt tio poäng eller mer.

Spelar alltså: Houston -6.0 till oddset 1.90 på Betsafe.
Units: 4/5.

-------

Spelar även en dubbel med Houston ML och Toronto ML.
Odds: 1.96 på Betsafe
Units: 3,5/5.

--------

Lägger till:

New Orleans -4,5 (1.86 på Betsafe)
Units: 3/5

Brooklyn under 94 poäng (1.89 på Betsafe)
Units: 2/5

EDITERAD 2015-01-12 18.53:16
Spela på Houston@Brooklyn hos Betsafe
Spela nu
NBA - 12 Januari 2015 - 18:53
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: