Speltips

Speltips Oman - Australien

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-01-13 13:45 Spela här

Speltips Oman - Australien
Land: Australien Liga: Asia Cup
Odds: 2,05 Speltips: 2. -1,5
2015-01-13 13:45 Oman - Australien 2. -1,5 2,05 Haze

OBS! Matchstart 10:00 svensk tid.

Asia Cup spelas just nu i Australien, motsvarigheten till EM.

Redan i somras fick vi se vad The Socceroos gick för. Inför turneringen gick både ledare och spelare ut och sa att detta var en förberedelse för Asiatiska mästerskapen. En fas där laget skulle bygga erfarenhet tillsammans och komma till den här turneringen som ett bättre lag. Laget har en väldigt fin mix av unga hunriga spelare och erfarna gubbar med otroligt nyttig rutin innanför västen.

Australiens VM blev mycket lyckat och jag tror att de lättsamma målen som sattes upp var en starkt bidragande orsak. Man klev in totalt orädda, och visade prov på att laget skulle vara att räkna med i framtiden.

Man åkte visserligen på 3 förluster i gruppspelet och åkte ur men sättet som man genomförde matcherna var underbart att se. Man var ytterst nära att ta 3 poäng mot Holland bland annat (2-3).

Laget har rutinerade spelare som Tim Cahill med massor av säsonger med Everton i Premier League i ryggen. Mark Bresciano med rutin från Palermo och Serie A, samt lagkaptenen Mile Jedinak (Crystal Palace). Spelare som Kruse (Leverkusen) och Leckie (Inglosladt) bidrar med sina kvalitéer. Men mycket hopp ligger på Thomas Oar som förväntas skapa lägen från sin kant.

Man vann första gruppmatchen mot Kuwait med 4-1 och tar nu emot Oman. Ett Oman som förlorade mot Sydkorea med 1-0.

Tabell:

1. Australien +3 3p
2. Sydkorea +1 3 p
3. Oman -1 0 p
4. Kuwait -3 0 p

Det här mästerskapet går alltså i Australien och som vi alla vet är ett arrangörsland alltid starka. Fotbollen i Australien växer enormt mycket genom de satsningar som sker i A-League.

Här förväntar jag mig att The Socceroos gör jobbet och vinner med 2-3 bollar mot ett Oman som håller betydligt lägre nivå. Vinst här så är de vidare och slipper därför att ge sig själva några onödiga nerver i den sista gruppspelsmatchen mot luriga Sydkorea.

Oman - Australien (Australien -1,5) 2,050 3/5 units


Även Sydkorea -1,0 är plockad men oddset har sjunkit där. -1,25 till ett odds över 2,00 är spelbart.

Japan light som de brukar kallas. Flera Bundesligaspelare i laget och offensiven är minst sagt giftig. Fick det inte att lossna mot Oman men får nu ett betydligt lättare motstånd. Vinst här så är de vidare.

Haze - 12 Januari, 2015, 23:07

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Belminkaric - 2015-01-12 23:43:48

👍👍