Speltips

Speltips Anderson - Vesely

Sport: Tennis Spelstopp: 2015-01-16 07:00 Spela här

Speltips Anderson - Vesely
Land: Nya Zeeland Liga: Auckland
Odds: 1.56 Speltips: Vesely +3,5
2015-01-16 07:00 Anderson - Vesely Vesely +3,5 1.56 Tennistipset

Som jag skrev i gårdagens rek har Vesely spelat väldigt bra denna turnering. Han ställdes mot Young igår där han vann enkelt utan att bli bruten. Det betyder att han hitills med kvalet inräknat spelat 5 matcher och endast blivit bruten två gånger. Och då har han mött bra spelare som Belucci, Pouille och Gulbis. Pouille som Vesely vann över i kvalet spelar för övrigt den andra semifinalen emot Adrian mannarino.

Vesely servar väldigt bra och har bra tryck i slagen. Han är vänsterhänt och han kommer nog slå mycket crosscourt med sin forehand på Andersons backhand som är hans sämre slag. Anderson är en lång spelare med väldigt bra serve. Han har en bra forehand men får man honom i rörelse är han inte alla lika bra och missar en hel del
Anderson har spelat två matcher hitills där han vann över Struff med 7:6 6:1. Struff gav upp totalt i andra set. Och Steve Johnson med 6:4 7:6. Nu ställs han dock mot en vänsterhänt som kommer slå väldigt många av sina slag på Andersons backhand.

Med tanke på att Vesely spelat så bra som han gjort denna turnering så kan denna match sluta hur som helst. +3,5 på Vesely till 1.56 på Pinnacle är alldeles för bra. För den som är intresserad av ett högre odds är 2.42 på Vesely att vinna matchen också väldigt bra. Men jag håller mig till +3,5 games och tar det med 5/10 units. Lycka till vid rygg.

Tennistipset - 15 Januari, 2015, 14:53

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Tennistipset - 2015-01-15 18:15:15

Hej Stami. Mertl är en erfaren spelare med en bra serve. Inte mycket annat jag tycker är bra med honom. Ymer kan stundtals vara riktigt bra och ibland väldigt dålig. Tror på en tight match som kan sluta exakt hur som helst. Därför skippar jag personligen att sätta några slantar på någon av dessa spelare.

Stami - 2015-01-15 17:05:08

Hej,

Behover lite råd!

Fick upp ögonen för matchen Ymer E - Mertl J redan när jag såg lottningen efter att Ymer vann sin förra matchen. Sen släpptes oddsen med Ymer som favorit till 1.60 och sedan gick det upp så högt som 1.90 på comeon.

I mina ögon så ska bara Ymer vinna här, han är 18 år och precis börjat vinna sina första ATP matchen. Jag tror han kommer sluta runt 100 strecket efter detta året.

Idag har han sin högsta rankning 212 han började året att vinna sin första ATP match mot Sijsling I. rankat 83 i 2-1 i set.

Sedan blev han utslagen i Indien mot G.Muller rankad 45. Muller som för övrigt spelar riktigt bra i år nu i Sidney har han slåt ut hemmaspelarna Groth och Tomic samt Chardy!!

I matchen mot Ymer så hade Ymer 7(!) breakchanser som han inte lyckades att ta vara på.

Nu senast vann Ymer sin andra ATP match mot Paire B rankad 134. Och som han vann 6-0 första sedan gick han upp till 2-0 direkt i andra och vann sedan settet med 6-4. Ska sägas dock att Paire har riktigt dålig form. Men ändå.

Ymer behöver vinna 2 matcher till för att kvala in till sin första Grand Slam tunering någonsin första matchen är som sagt mot Mertl J.

Mertl som ligger precis bakom honom i rakningen på 213 plats, men formkurvorna här hår åt två helt olika håll. Mertl som är hela 14 (!) år äldre börjar se slutet på sin karriär, han var som bäst för 7 år sedan när han hade sin högsta ranking 164.

Mertl spelar nästan bara challanger och furtiner turneringar så har nästan aldrig mött motstånd som är bättre än honom själv.


Matchen spelar kl 00.00 i natt och jag funderar start att gå in med en stor insats 2-0 i set lokar också 3.0 odds.

Men vad tror du här? Har du sett något utav Mertl och Ymer i år?

Tacksam för svar!