Speltips

Speltips Bordeaux - Nice

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-01-16 20:30 Spela här

Speltips Bordeaux - Nice
Land: Frankrike Liga: Ligue 1
Odds: 1.83 Speltips: X2
2015-01-16 20:30 Bordeaux - Nice X2 1.83 master

I den franska fredagsmatchen mellan Bordeaux och Nice finner jag ett fint spelvärde i X2 som vi får till godkända 1.83.

Efter ett längre uppehåll kom lagen tillbaka till ligaspelet där både Nice och Bordeaux ordnade poäng. Bordeaux lyckades överraskande nog ta en poäng borta mot Monaco där slutresultatet skrevs till 0-0. Medan Nice tog samtliga poäng i hemmamötet mot Lorient där man vann med klara 3-1.

6. Bordeaux
9-5-6 (26-27) 32 poäng

12. Nice
7-4-9 (24-27) 25 poäng

Trots att det skiljer hela sju poäng lagen emellan är det ingen större skillnad på målskillnaden. Bordeaux har lyckats mäkta med endast två mål fler, medan lagen släppt in exakt lika många mål. Och frågan är om Bordeaux gör ens ett mål utan sina två största vapen offensivt sett......
Ja, det är en hel drös spelare som missar matchen för Bordeaux. Bästa målskytten Diabaté som stått för 8 mål på 15 matcher är skadad och missar mötet. Khazri, som gjort 5 mål på 18 matcher är också borta från spel, det på grund av Afrikanska mästerskapen med Tunisien. Tunga avbräck minst sagt, Bordeaux är väldigt uddlösa framåt utan dessa två herrar, det såg vi framförallt senast mot Monaco...

Utöver dessa två viktiga kuggar, saknas även mittfältaren Belay som stått för hela 16 matcher under säsongen. Skadad. Även mittbacken Ilori är skadad, som hade kunnat vara en tänkbar ersättare till backen Sané(12 matcher), som spelar Afrikanska mästerskapen med Senegal.
Mittfältarna Poko(7 matcher) och Traoré(9 matcher) spelar också i Afrikanska mästerskapen och är alltså borta från spel även här.
Unge anfallaren Saivet är också borta från spel.
Sedan tidigare saknas Pellenard och Jussié pga långtidsskador.

Nice har å andra sidan ganska skadefri trupp, denna match missar enbart mittfältarna Bodmer(skada) och Palun(Afrikanska mästerskapen), som kan ses som något större avbräck.

Nice imponerade stort senast när man vann komfortabelt över Lorient - och man önskar nog fortsätta på samma bana. Har underpresterat en aning under första halvåret, men vinsten över Lorient bådade gott inför framtida matcher och det blir intressant och se om dom verkligen höjer sig nu i andra delen av säsongen och tar betydligt fler poäng.

Klasskillnaden lagen emellan är inte stor, och med dessa nämnda tunga avbräck som Bordeaux tampas med, fäller avgörandet på var spelvärdet ligger i denna match. Med dessa förutsättningar ser jag absolut mer spelvärde på X2 till 1.83. Jag har oerhört svårt att se Bordeaux göra fler än ett mål nu när man saknar både Diabaté och Khazri, och med tanke på att Nice bör göra minst ett mål, så tror jag inte att hemmalaget kommer att stå som vinnare i detta möte.

Lycka till vid rygg!

Twitter @EdinMadrid

M.v.h Master

master - 15 Januari, 2015, 17:45

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Blancoo - 2015-01-16 11:17:31

Rygg!