Speltips Chicago@Boston

Sport: Basket
Spelstopp: 2015-01-17 01:30
Land: USA
Liga: NBA
Odds: 1.95
Tips: Chicago -5
Jag nöjde mig med ett spel i går. Spelade under 200 poäng i mötet mellan New York och Milwaukee, vilket ju resulterade i vinst. Min statistik för säsongen är nu 100-69 (+56 units).

Bara tre matcher i går, och inga hcp-spel som lockade. I natt bjuds vi på desto fler matcher. Vissa linor finns redan ute, och jag hittar flera spel som verkar intressanta.

När jag har hittat tidiga spel de senaste dagarna har det visat sig vara bra beslut, eftersom linorna i samtliga fall har förändrats till det sämre under kvällen. I dag gör jag ett nytt försök och hugger ett spel tidigt. Jag tar Chicago -5.0 (borta mot Boston) till oddset 1.95 på Betsafe. Här förväntar jag mig att folket kommer spela hårt på Chicago under dagen, och att deras favoritskap kommer öka framåt kvällen.

Jag trodde inför säsongen att Chicago skulle gå till NBA-final. Det håller jag fast vid, även om det har sett ganska dåligt ut under den senaste tiden. Chicago har förlorat fyra av sina fem senaste matcher. Men jag ser nattens match som ett bra tillfälle att studsa tillbaka.

Boston är tunna efter alla affärer som har skickat spelare ifrån laget. Nu har de inga stjärnor kvar och de har troligtvis gett upp den här säsongen.

Chicagos center Joakim Noah trampade snett senast mot Washington och är tveksam till spel. Troligtvis vilar han eftersom Chicago har större matcher på gång de kommande dagarna. Med Noah i laget hade Chicago varit större favoriter. Men hans frånvaro behöver inte innebära särskilt stora problem trots allt. Chicago har ligans bästa bredd på position fyra och fem och kan klara sig bra även utan startcentern.

Boston har vunnit tre av sina tio senaste matcher. Som underdog på hemmaplan har de inte presterat jättebra den här säsongen. De är 4-6 ATS i den situationen. Chicago är 6-4 ATS som favorit på bortaplan.

Chicago är 3-0-1 ATS i lagets fyra senaste matcher i Boston. Och 6-2-1 ATS i de nio senaste matcherna mot Boston totalt.

I grund och botten är Chicago klasser bättre än Boston. Bostons försvar tillhör botten av NBA. När Chicago kommer med offensiva vapen som Derrick Rose, Jimmy Butler och Pau Gasol lär det blir tufft för Bostons försvar. En annan faktor är motivation. Chicago går för en topp-seed i East och vet att de behöver vinna matcher för att hänga med Atlanta. Medan Boston i stort sett har gett upp säsongen. Topplag som går dåligt studsar tillbaka förr eller senare. Jag ser detta som ett perfekt tillfälle för Chicago att studsa tillbaka.

Efter nattens match väntar en tuff period för Chicago. Kommande matcher är: Atlanta, Cleveland, San Antonio och Dallas. Att knipa en stabil seger här mot Boston hade alltså gjort gott inför fortsättningen. Då hade pressen varit lite mindre inför toppmatcherna.

Spelar alltså: Chicago -5.0 till oddset 1.95 på Betsafe.
Units: 4/5.

Fler spel kommer senare.

-------

Lägger till:

Atlanta +1,5 (borta mot Toronto) till oddset 1.91 på Betsafe.
Units: 3/5
Jag kan bara inte låta bli att spela på NBA:s förmodligen bästa lag just nu. Atlanta har verkligen varit "money" på bortaplan den här säsongen. Väldigt, väldigt bra ATS. Tills Atlanta börjar förlora ATS så känns det vettigt att spela på dem.


EDITERAD 2015-01-16 12.38:16

-------

OKC +1,5 (hemma mot GSW) till oddset 1.91 på Betsafe.
Units: 2,5/5.
Svår match givetvis, men känns som ett bra läge för OKC att studsa tillbaka. Slutspelskänsla för OKC. KD och Westbrook laddade till max.

-------

ML-dubbel med Memphis (borta mot Orlando) och San Antonio (hemma mot Portland). Till oddset 2.13 på Betsafe.
Units: 2,5/5.

EDITERAD 2015-01-16 22.16:33
Spela på Chicago@Boston hos Betsafe
Spela nu
NBA - 16 Januari 2015 - 22:16
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
NBA - 2015-01-16 22:11

... Det är OKC som spelar hemma – fel av mig i förra kommentaren.

NBA - 2015-01-16 22:05

kungnikan
Tänkte först avstå, men ser att Bogut och Iguodala är borta för GSW. Så jag tar faktiskt OKC +1,5. Matchen är så himla viktig för OKC. Och det är faktiskt ett bra "studsa tillbaka-läge". Dock lite mindre insats, för det är trots allt GSW de möter.

goldenboy
Tack! Det gläder mig att texterna uppskattas.

Blancoo
Stort tack! Jag kan förstå de som tvekar på Bulls. Normalt brukar jag inte tro på lag som har större matcher framför sig. Men i den här situationen känns det som att den faktorn snarare talar för att de behöver en vinst här. Det är min bedömning, men jag ser också folk som tolkar situationen annorlunda. Men jag inser att den inte kanske framstår som given.

Rpetterssoon
Bogut och Iguodala är borta. Jag tror att oddssättarna lägger stor vikt vid "studsa tillbaka-faktorn". Kanske hade GSW varit större favoriter idag om OKC faktiskt hade vunnit igår. Nu blir det nästan en måste-match för OKC. Lite slutspelskänsla. KD och Westbrook laddade till max. Men ändå: väldigt svårt. GSW är trots allt urstarka hemma.

Rpetterssoon - 2015-01-16 20:43

Förstår mig inte heller på linan på GSW. Oklahoma spelade ju igår och hade ju inte direkt nån chans alls mot Houston. 40min på Durant och 38 på Westbrook med.
Lagen möttes den 6/1 och då vann GSW med 117-91 utan Bogut som är tillbaka sen dess.

Blancoo - 2015-01-16 20:06

Min nya favorit är du. Fantastiskt bra rekar samt välformulerade. Suttit 3/3 hittills av dina rekar och magkänslan har alltid varit positiv. Måste dock säga att jag är lite halvt tveksam på Bulls dock :/

goldenboy - 2015-01-16 18:25

Rygg! Vilken king du är på att skriva!:)

kungnikan - 2015-01-16 18:03

vad tror du om okc- GSW tror du okc kan bli svepta?

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: