Speltips

Speltips West Ham - Hull

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-01-18 14:30 Spela här

Speltips West Ham - Hull
Land: England Liga: Premier League
Odds: 2.0 Speltips: West Ham -0.75
2015-01-18 14:30 West Ham - Hull West Ham -0.75 2.0 firrpe

West Ham kommer från en moralhöjande vinst mot Everton i FA-cupen. Man lyckades vända och vinna i den 10:e straffomgången trots underläge i förlängningen. West ham har gjort en bra säsong hittills och är starka hemma i ligan (även om det på sistone har kommit in lite grus i maskineriet). Man har bland annat slagit Liverpool och City och har faktiskt bara en förlust (Arsenal 1-2) på dom 9 senaste matcherna där efter 2 torsk i dom 2 första hemmafajterna. 6-2-3 ser resultatraden ut. Skadeläget ser bra ut och Winston Reid som skadade sig mot Everton i tisdags har börjat med lätt träning och kanske är tillgänglig på söndag. West Ham ligger på en 7:e plats i tabellen.

Hull inledde 2015 med att möta Everton och tog hem 3 poäng. Tyvärr skadade sig vänsterbacken Andrew Robertson i första halvlek och även hans ersättare Liam Rosenior skadade sig senare. Därefter har man förlorat mot både Arsenal borta med 2-0 i FA-cupen och West Brom borta med 1-0 i ligan. I den sistnämnda skadade sig båda anfallarna Jelavić och Hernández. Man har bara lyckats vinna 2 matcher av sina 11 på bortaplan i ligan.

Ej tillgängliga spelare Hull: Robert Snoddgrass, Mohamed Diamé, Andrew Robertson, Liam Rosenior, Nikica Jelavić, Abel Hernández, Sone Aluko (tveksam), Gáston Ramírez(tveksam).

Ej tillgängliga spelare West Ham: Winston Reid(tveksam), Diafra Sakho, Cheikhou Kouyaté(AFCON).

Det som oroar mig lite är West Hams tuffa schema och det blev omspel mot Everton i FA-cupen. Men nu får man 4 dagars vila och jag tror att det räcker för att vinna hemma mot ett rejält försvagat Hull. West Ham -0.75 till dubbellt kniper jag.

Tack för mig och lycka till!

firrpe - 16 Januari, 2015, 12:53

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!