Speltips

Speltips Vetlanda BK - Bollnäs GIF

Sport: Bandy Spelstopp: 2015-01-16 19:00 Spela här

Speltips Vetlanda BK - Bollnäs GIF
Land: Sverige Liga: Elitserien
Odds: 1.75 Speltips: 2
2015-01-16 19:00 Vetlanda BK - Bollnäs GIF 2 1.75 axwell

Hej! Dags för min första rek här på R&k. Har nu på morgonen hittat ett spel jag finner bra värde i.

Det är matchen mellan Vetlanda BK och Bollnäs GIF i Sapa Arena 19.00 ikväll.

Bollnäs 5 senaste: V V V V V
Villa Lidköping H 5-2
Sandvikens AIK B 5-4
Ljusdals BK B 4-1
Kungälv H 4-2
Kalix B 5-2

Imponerande facit där givetvis segrarna mot serieledarna SAIK, kontrollerade vinsten mot topptippade Villa Lidköping och hemmastarka Kalix väger tungt.
Enligt Bollnäs assisterande tränare hade man övertygat rejält och faktiskt enligt honom själv spelat ut regerande Svenska Mästarna där man borde vunnit större än man faktiskt gjorde. (Skall tilläggas att Sandviken förvisso varit i en liten svacka nyligen, men än dock imponerande.)
Bollnäs som även börjat göra lite mål utöver firma Hellmyrs/Berlin, då
Koivuniemi (3 mål senast) och Tobias Björklund (2 mål senast) börjat hitta nätet.

Vetlanda då? Fem senaste: F V F F F
Kungälv B 4-5
Tillberga H 5-0
Edsbyn B 1-5
Västerås B 3-7
Vänersborg H 1-5

Inte så speciellt imponerande av ett lag som på förhand kanske tippades att spela sig till slutspel utan några större bekymmer. Där enda segern kom mot seriejumbon Tillberga som för närvarande står på 1 poäng efter halva serien spelad. Utöver deras kassa facit har de idag blivit officiellt att huvudtränaren Tommy Österberg lämnar laget med omedelbar verkan av sportsliga och personliga skäl. (Artikeln finns att läsa på bandypuls.se). Jag vet inte hur länge spelarna känt till detta men vad jag uppfattat så kom det ganska plötsligt.

Det är som det är med tränarbyten, lurigt, oftast har det väl en negativ effekt men ibland kan det bryta en dålig period genom att få in en ny röst och lite ny energi i omklädningsrummet. Inget klart om vem som tar över laget ännu vad jag vet utan att det blir någon temporär (Kanske andretränaren förslagsvis) JAG tror att Vetlanda som haft en tung period nu kommer få det jobbigare, det får vi dock se ikväll.

Bollnäs extremt starka form kontra Vetlandas svaga facit + tränarbytet gör att jag spelar Bollnäs till fina 1.75 hos Sv spel, finns hos runt 1.72 hos övriga bolag.

Tror firma Hellmyrs/Berlin rätt enkelt städar undan firma Löfstedt/Mickelsson i Sapa arena ikväll. Spelbart ända ner till 1.50 i mina ögon!

Kommentera gärna vid rygg eller åsikter kring spelet. Lycka till vid rygg! :)

Mvh


axwell - 16 Januari, 2015, 13:11

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!