Förra reken satt fruktansvärt lätt då Storvreta vann med hela 10-2 mot trötta Höllviken !

Ser ett par smaskiga odds som man vill dela med sig om men frågan är om man kommit rätt?

Är detta fortarande REKATochklart? eller är det nån jävla Poesi-sida?
Visserligen så ökar Rekat på antal visningar när en av Sveriges största tomtar bloggar på sidan, men skulle vara intressant hur mkt mindre folk det är här inne nuförtiden?

Vad vet vi? snubben brunner för Serie A, thats fine ! men jag skiter fullständigt i hur och när Expressen dumpa han, eller hur hela svenska folket hatar han !

Skulle vara intressant att få ett svar på varför han är på en spelsida iaf !

Nej bort från idioter och mer till fina rekar !

Granlo - KaisMora under 11,5 mål till 1,65 i odds spelstopp lördag 16:00

2 lag som är på nedre halvan av serien och båda slåss för att undvika nedflyttning.

Ser vi på antal insläppta mål så är det dom 2 lagen som släppt in mest av alla lag, men fallet för lagen är faktiskt detsamma just nu , skärp defensiven så kommer vinsterna !

Kais vann senast hemma mot serieledande Pixbo med 4-2 där defensiven va kanon, en markeringsmiss och ett PP för Pixbo, annars hade Pixbo inte många fler bra lägen !

Granlo däremot visar att målskyttet inte är deras bästa sida då dom förlora borta mot Mullsjö med 9-2 !

Jag är otroligt sugen på KaisMora till 4 ggr pengarna, dels för att dom verkligen fått en nytändning när Kimmy Dalbjer kommit in i ledarstaben och att dom självförtroende är på topp efter att vunnit mot serieledarna, och lägg där till att dom skulle haft 3p när dessa möttes i Mora (4-3 Granlo)

Men Bobby Edberg åkte på en lårskada senast vilket gör att jag inte riktigt vågar spela 2an utan nöjer mig med underspelet , det är verkligen försvarsspelet som kommer vara nyckeln, och är inte ett dugg förvånad om nåt lag vinner med 3-2 !

This is the stats tab
This is the post tip