Speltips

Speltips Ajax - Groningen

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-01-16 20:00 Spela här

Speltips Ajax - Groningen
Land: Holland Liga: Eredivisie
Odds: olika Speltips: olika
2015-01-16 20:00 Ajax - Groningen olika olika Jockejeveln

Ett par dagsfyllor i solen, kvarglömd strömkabel till datorn och ett mycket trevligt besök på ”La Rosaleda” mellan Malaga och Villareal, så har man kommit hem till verkligheten efter ett mycket trevligt besök i Andalusiens huvudstad. För första ggn såg jag ett hemmalag med 1 organiserad klack på varsin kortsida. Så stämningen var det inget var det inget fel på. Och inte vart det sämre när jag satte BLGM till 1.90 i den 15 gradiga värmen. Som tur är stundar en helg med ett fullspäckat program. Ligorna har kommit igång igen och kommer att vara så gott som ostörda fram till nästa fruktansvärda ländslagsuppehåll i slutet på mars.

Har kikat in Ajax – Groningen en stund nu. Groningen avslutade förra året med 4 st 1-1 matcher i ligan och en bortavinst mot Twente i november som förövrigt var lagets 2a bortaseger denna säsong. Den första kom mot GAE i premiären. Sedan har man 2 oavgjorda och 5 torskar. Man har då förlorat mot mitten och topplag. Släppt in 13 baljor och producerat noll på dessa 5 torsk. Ajax får klara sig utan Boilesen men får tillbaka duktige Sigþórsson. Groningen har Hairiej i sjukstugan och får tillbaka Hateboer och Denkovski.

Ajax har sedan man förlorade på bortagräs mot just Groningen den sista augusti, 10 vinster och 3 kryss i ligan. Sedan matchen mot GAE i slutet på oktober, har man ett kryss (borta mot den Haag), resterande 7 matcher har man vunnit med 2 bollar eller fler, hemma som borta. Man har gjort 3 eller fler i alla dessa förutom 1 som man ENDAST gjorde 2.

Jag testar att Ajax leder i halvtid och vinner matchen till fina 1.88 på Svenska Spel , Ajax Asian -1,5 till 1.975 på bet365 till medelinsats!

Motiveringen är att när man på bortaplan har mött de lite bättre lagen har man svårt att hänga med och även göra mål. Tror helt enkelt att Ajax på hemma på Amsterdam Arena kommer bli för tufft, och jag kommer äta upp min osynliga hatt om det slutar 1-1!

Ett annat intressant spel är också Ajax över 2,5 mål till 2.10 på bet365 . Blir nog en liten slant på de med!

Twitter @Jockejeveln

EDITERAD 2015-01-16 18.05:00

Jockejeveln - 16 Januari, 2015, 18:05

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!