Fin utdelning på +0 handicapet i Ligue 2 (2,05) i går och hoppas rulla vidare på den vågen i eftermiddag. Bedrövliga Millwall tar emot ett bra mycket bättre Tractor Boys. 2,20 för den raka tvåan är ett odds jag bara måste testa.

CHAMPIONSHIP
3. Ipswich 25 13 8 4 41 23 18 47
23. Millwall 25 5 8 12 24 41 -17 23

Millwall hemma
12 3 3 6 14 21 12

Formen
F, F, O, F, F

Senaste match
FA-cupen: Bradford-Millwall 4-0

Ipswich borta
12 4 6 2 18 15 18

Formen
F, F, O, V, V

Senaste match
FA-cupen: Ipswich-Southampton 0-1

Ian Holloway har verkligen inte fått The Lions att gå på vatten sen han tillträdde som manager. Två segrar på de 15 senaste matcherna (i alla tävlingar) imponerar inte direkt och i veckan kom lågvattenmärket. Inte nog med att Millwall misslyckades att besegra League One-laget Bradford på hemmaplan i FA-cupen. När returen gick åkte man på 0-4. Ruskigt svagt och spelmässigt har det varit svagt hela säsongen. Tror Millwall definitivt är i farozonen att åka ur då man verkar sakna en spelidé och läcker som ett såll. På andra sidan står Ipswich Town. The Tractor Boys är med och fightas om Premier League och ligger just nu på en tredjeplats. Två raka torsk, men de har kommit med uddamålet mot fina lag som Derby och Southampton (FA-cupen). Är inte oroad för det eftersom när det kommer till både organisation och spets framåt, så har det varit klasskillnad om vi jämför eftermiddagens motståndare.

Millwall saknar sin mittback Mark Beevers som tog ett rött i FA-cupen. Även Paris Cowan-Hall borta med en skadad vad. På plussidan är nyförvärvet Diego Fabbrini klar på lån från Watford. Ipswich saknar Teddy Bishop som är sjuk och målvakten Dean Gerken som åkt på en höftskada. David McGoldrick testas sent och nyförvärvet Freddie Sears är spelklar efter att ha hämtats in från Colchester.

SPELTIPS
Millwall lär bjuda upp till kamp men tycker ändå att Ipswich har ett så pass mycket bättre lag att de ska kunna utmanövrera Holloways grabbar. Millwalls bedrövliga form och att det ändå skiljer 20 placeringar i tabellen mellan laget, gör att jag finner 2,20 väl värt att testa på bortaseger. Finns hos bet365 och spelas med 3/5 units.

Vad tror ni om matchen?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip