ö2 asian blir mitt spel i bottenmatchen mellan Burnley och Crystal Palace.

Pengarna tillbaka på 2, vinst på 3 och förlust på 1 eller 0 mål.

Båda lagen har gått över 2,5 i 11/21 ligamatcher.

Superviktig bottenmatch såklart. Lag 15 mot 17 i tabellen och båda är på samma poäng.

Pardew har fått en bra start i sin nya klubb och flera verkar ha fått någon sorts nytändning. Exempelvis Zaha såg riktigt vass ut mot Spurs. Palace saknar alltjämt Bolasie och Jedinak, deras, i mitt tycke, bästa spelare. Bolasie saknas i offensiven medan Jedinak är ett tungt mittfältsankare som är extremt nyttig.

Burnley har ett par frågetecken i backlinjen (Trippier och Shackell - de spelare som spelat mest och bäst). Offensivt är alla tillgängliga.

Klart att det här är en riktigt tung och viktig match för båda lagen. Superviktigt att inte förlora naturligtvis. Men ett mål kan öppna upp den här tillställningen rejält. Pardew är hyfsat offensivt lagd medan Burnley ska vinna en sån här match om det ska bli PL även nästa säsong.

Offensiven i respektive lag är väl inte bland de bättre i England, men Burnley har fått tillbaka ett par spelare och har gjort 10 på sina 5 senaste tävlingsmatcher.

Palace har ett par spelare som är helt okej och verkar vara i bra form. Bör också kunna måla.

Dessutom har vi två av de absolut sämsta försvaren i ligan, oavsett om du tittar på statistik, papper eller vad som. Båda lagen bör ha väldigt goda möjligheter att göra mål och då har vi pengarna tillbaka. Då krävs bara en balja till.

@nokkan21

This is the stats tab
This is the post tip