Täby FC IBK v FBC Uppsala @3,00 bet365 (5/5)

8. Täby FC IBK 5 - 5 - 6 84-100 21p
…
12. FBC Uppsala 3 - 4 - 9 58-69 15p

Hur ska vi motivera ett maxspel på en underdog (enligt oddsen)? Enkelt. Det finns knappt någon underdog i detta möte. Vi spelar högt då vi har ett enormt VÄRDE i mina ögon.

Höstens match slutade 6-5 till Uppsala efter förlängning där man hade en bra ledning med 3-1. Förra säsongen spelade vi hög insats på Uppsala till ungefär samma odds i detta bortamöte. Då vann Uppsala med klara 9-1. Jag förväntar mig givetvis inte dessa siffror igen.

FBC Uppsala har gjort om i truppen. Tredje målvakten har lånats ut. En bänkspelare har lämnat laget. Man har tagit in två mediokra spelare som inte kommer gå in på två femmor. Med andra ord ingenting som påverkar laget. Uppsala kommer med bästa möjliga lag. Gräll är tillbaka efter en tids krångel med sjukdomar. Var MAGISK förra matchen. Målvaktsspelet är en stor bidragande faktor till att Uppsala har ett av Sveriges bästa försvarsspel. Endast 69 insläppta mål vilket är oerhört bra. Endast 1 match har runnit iväg, mot Svenska Mästarna Djurgården.

Varför ligger Uppsala på en tolfte plats? Jo, man spelar ruggigt jämna matcher. Tyvärr har en del onödiga nederlag kommit mot de sämre lagen medan man tar poäng mot seriegiganten Mora för att sen också vinna borta mot IKSU.

Täby har 6 raka förluster (3 efter förlängning). Uppsala har något bättre form och jag förväntar mig en jämn match men i nuläget ser jag Uppsala som det hetare laget. Fått klartecken från kunniga personer som håller till i damernas Superliga. Oddset på Uppsala är riktigt spelbart. Vi maxspelar.

This is the stats tab
This is the post tip