Speltips

Speltips Green Bay Packers @ Seattle Seahawks

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-01-18 21:00 Spela här

Speltips Green Bay Packers @ Seattle Seahawks
Land: USA Liga: NFL
Odds: 4.00 Speltips: GB Packers Vinnare
2015-01-18 21:00 Green Bay Packers @ Seattle Seahawks GB Packers Vinnare 4.00 kroknebb

Första inlägget på R&K.


NFC Championship 2015, wow vilken rysare. Helt klart de två bästa lagen i NFC som med största sannolikhet kommer bjuda på kvällens bästa match (kanske till och med årets).

Green Bay kommer in i denna match med lite småskador, främst på 2 av sina nyckelspelare Eddie Lacy knä (RB) & Aaron Rodgers, vaden (QB). Tror dock inte det är en stor faktor för dessa två superatleter, de har tidigare visat att de kan bita ihop och faktiskt spela som gudar trots skador. Inför matchen ser det ut som att hela laget kommer att delta.

Seahawks har däremot det lite tyngre på skadesidan, 2 spelare som är 50% chans att delta samt 6 st till 75% chans att delta i matchen, en av dessa spelare Max Unger (C) är oerhört viktig i en match som denna då Seahawks O-line inte alls har visat framfötterna och släppt igenom 42 sacks!!! motsvarande 44 sacks i fjol, ingen klar förbättring direkt.

Green Bay å andra sidan har släppt in 28 sacks denna säsong vilket är en stor skillnad på linjen.

Om Green Bay sätter press i mitten, tvingar ut Russel Wilson på sidorna samt låter Mathews & Hawks städa upp på sidorna så har de en stor chans att vinna.

Ett av ligans bästa defense möter ett av ligans bästa offense, detta blir en spännande matchup och Aaron Rodgers tålamod sätts på prov, det viktigaste är för Green Bay blir att få momentum tidigt och gå in i halvtid med ledning.

Alla vet att Seahawks arena är den svåraste platsen att spela på i ligan, både väder och atmosfär är stora faktorer. Vädret är dock ingen större skillnad från Lambeau Field då de nästan ligger på samma bredgrad i landet.

4.00 på Packers som vinnare är en självklarhet för mig, tidigare matcher i säsongen spelar ingen som helst roll i slutspelen vilket har visats genom tiderna.

slutresultat: 31-27 Packers

Kvällens match visas på TV10 eller om ni har NFL Gamepass vilket gör upplevelsen 100 gånger bättre, missa inte detta!EDITERAD 2015-01-18 20.50:06

EDITERAD 2015-01-18 20.51:43

kroknebb - 18 Januari, 2015, 20:51

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!