Trevlig spelhelg för egen del där Angers, Ipswich och Juve alla levererade till goa odds. Skralt utbud i kväll men har hittat ett spel som går att motivera i franska Ligue 2. Topptippade Nancy har hamnat i en duktig formsvacka och måste börja vinna för att inte uppflyttningsdrömmen ska gå upp i rök. Tar emot Orleans som plågas av defensiva avbräck. Dags att börja vinna igen för Nancy?

Senaste möte
2014-08-08 Orléans-Nancy 0-1

LIGUE 2
9. Nancy 19 7 6 6 26 23 3 27
16. Orleans 19 5 7 7 19 22 -3 22

Nancy hemma
10 4 4 2 12 9 3 16

Formen
F, F, F, F, V

Senaste match
Angers-Nancy 3-1

Orleans borta
9 3 2 4 8 10 -2 11

Formen
O, F, V, F, V

Senaste match
Orleans-Arles 1-1

Vad hände Nancy? Laget som satsade på uppflyttning började säsongen bra. Men efter nio raka utan förlust har laget dött. Fem raka torsk i ligan betyder att de ligger risigt till i kampen om en plats till Ligue 1. Det är ännu inte försent, men då måste poängen börja trilla in igen. Vi vet att det finns kvalitet i laget, det visade man innan formsvackan, och jag är inne på att kvällens motstånd kan vara passande nog för att börja vinna igen. Orleans kommer från 1-1 mot jumbon Arles. De ledde efter en tidig straffspark men ett rött kort på Glombard gjorde livet surt för Orleans. 1-1 kom med tio minuter kvar och ett tungt poängtapp då de hade chansen att ta sig bort från bottenstriden. Till kvällens match saknas fyra startspelare, varav tre är defensiva pjäser, på grund av skador och avstängningar. En färsk skada på anfallaren Lousiy-Daniel gör inte saken bättre.

Nancys trupp: Nardi, Beunardeau, Cuffaut, Sami, Lenglet, Diagne, Amadou, Iglesias, Karaboué, Cétout, Grange, Lusamba, Dalé, Coulibaly, Dembélé, Hadji

Avstängd: Muratori
Skadade: Ehret, Dreyer, Badila
Afrikanska mästerskapen: Ndy Assembe

Orleans trupp: Renault, Balijon, Sidibé, Tomas, Abdoulaye, Delonglée, Pinaud, Elissalde, Youssouf, Mendy, Puyo, Ligoule, Loriot, Maah, Benmeziane, Koita, Arnaud

Avstängda: Ponroy, Glombard
Skadade: Brillaut, Louisy-Daniel

SPELTIPS
Nancy bör se sin stora chans att vinna igen med tanke på Orleans defensiva avbräck. Tycker därför att raka ettan på 1,75 går att spela hos Bwin (2/5 units) och testar även -1 asian till 2,38 hos Unibet . Eftersom Nancy haft svårt att göra mål på senare blir dock huvudspelet den raka ettan.

Hur tänker ni kring matchen?

@lellesandahl på twitter

EDITERAD 2015-01-19 15.42:44

This is the stats tab
This is the post tip