Över 2.5 liras i landskampen mellan Belgien U19 och Italien U19.

Ja, till och börja med så höjde jag på ögonbrynen när jag såg att oddset på att det blir minst 3 mål i den här matchen låg på 1.95. Hade tänkt mig runt 1.60-1.65 rent spontant utan att ha någon info. Men 1.95 betalar riktigt bra. Varför då?
Jo, för att dels så blir det mycket mål generellt sett i U-19 landskamper och det sker ofta att matchen går över 3.5 linan t.o.m. Dessa lagen då, lite statistikspel.

Belgien har gjort över 1.5 mål i 3/5 senaste matcherna. I de matcherna man inte gjorde 2 mål var bortaplan mot Holland och Frankrike. Mot Frankrike torskade man med hela 7-0. Belgien har också släppt in minst 2 i 4/5 senaste, dock på bortaplan i 3 av dem mot Holland, England och Frankrike som är bra lag.
Senaste fem matcherna för Belgien har linan gått över i samtliga, 3/5 på hemmaplan.

Italien då.

Jo, dem är inblandade i ganska målrika matcher dem också.
Över 2.5 mål har de löst själva i 4/5 matcher. Även om ett par motståndare som san marino och slovakien inte är av högsta klass, så är 3 mål borta mot Serbien starkt. Bör iallafall kunna lösa 2 mål i den här matchen. Senaste 5 matcherna har gått över i samtliga, och 3/5 över på bortaplan.

Sitter inte på någon info om lagens trupper, vilket är negativt med reken. Samtidigt så är denna reken byggd på statistik i mångt och mycket, och då ser det på förhand bra ut.

Jag tycker att oddset är ett par 2,3 tiondelar för högt och spelar till 1.95 på bet365 . Singlas och dubblas med Polsaters BLGM rek i spanska cupen, mycket fin den också. Dubbeln ger 3.90 hos bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip