Jag brukar inte posta rekar så ofta men ni som sett mig på planket vet att jag ibland kommer med lite tips och jag har väldigt bra statistik de senaste veckorna. Har tripplat mitt konto sedan mitten av december.

Hur som helst. Jag intresserar mig mycket för chilensk fotboll. Det är full fart framåt oftast och väldigt målrikt.

Mitt tips kommer på kvällens cupmatch mella Palestino och Antofagasta. Första mötet slutade 1-1 på hemmaplan för Antofagasta. Det betyder att när matchen startar är Palestino vidare på bortamål. Jag tror det kommer bli en öppen match med mycket anfall. I första mötet hade Palestino 63% bollinnehav och 27-10 i skott. På bortaplan alltså.

Palestinos senaste matcher:

0-1 Cobresal (parkerad buss)
1-1 Antofagasta (parkerad buss)
3-0 Nublense

Antofagastas senaste matcher:

2-3
1-1
1-1
3-4

Jag har sett Palestinos två senaste matcher och de är verkligen skickliga. Skapar mängder mot lag son parkerar bussen. Nu kommer man ställas mot ett annat motstånd (om nu inte Antofagasta gör 1-0 förstås). Jag har som sagt tittat på Palestino och det är inte ett lag som försvarar en ledning. Anfall med 8 man är inte ovanligt med en 2-1 ledning. Jag har svurit och slitit mitt hår och lovat mig själv att inte spela på Palestino men sen är det rätt skönt när de sätter 3-0 på övertid i en tokoffensiv som senast.

Jag tror Palestino kommer vinna med minst 2 bollar här. Står det 2-0 så kommer matchen dö. Kanske rinna iväg. Men vid 1-0, 2-1 så kommer det gasas från båda lagen.

Jag spelar Palestino -1,5 till @2.3

Andra tänkbara spel: Palestino ht/ft till @2.1
Över 3 till @2.2

Lycka till vid rygg!

Matchen går 21.00 går att se på bet365

This is the stats tab
This is the post tip