Spelbolagen fortsätter att underskatta Marcel Granollers när det kommer till matcher på hardcourt. Han stod i hela 2.10!! mot Stephane Robert som han besegregerade i tre raka set.

Gilles Simon är en spelare som är väldigt bollsäker, missar sällan och får sin motståndare i rörelse. Har en bra forehand och backhand men ingen märkvärdig serve. Skulle jag beskriva Granollers skulle det nästa vara exakt likadant. Missar sällan men har även ett väldigt bra nätspel som han kommer att utnyttja.

Detta kommer bli en tight match med två spelare med samma spelstil. Simon som vann över Haase förlorade förra veckan mot James Duckworth i två raka set. Granollers har haft lite problem med skador men allt såg ut att stämma i matchen emot Stephane Robert.

Mellan 2007-2012 möttes dessa två fem gånger. Simon vann första mötet på grus 2007 men resterade 4 möten på hardcourt vanns utav Granollers väldigt enkelt. Visst var det flera år sedan men glöm inte att det var runt 2009-2010 Gilles Simon var som bäst rankad.

Att Granollers tar ett set mot Simon tror jag absolut. Fegar dock lite och spelar Marcel Granollers +2,5 set hos Pinnacle till 1.50 . För den som är intresserad av ett högre odds finns över 3,5 set i matchen till 1.72 på bet365 . Lycka till vid rygg. Tar detta med 7/10 units.

This is the stats tab
This is the post tip