Speltips KaisMora - AIK

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2015-01-21 19:00
Land: Sverige
Liga: SSL
Odds: 1,65
Tips: Under 11,5
Sitter inne med en fin form spelmässigt men tyvärr fick vi ge oss på underspelet senast med minsta marginal, KaisMora släppte in med knappa 30 sekunder kvar, efter en målexplosion i sista ! sånt sker

Givetvis är det just mina bröder i KaisMora som får vara med i en rek även denna gång, vi har plussat otroligt på dom i år och fortsätter nu med,

IB har rekat aik -1,5 vilket är ett jävla bra spel , men som dom flesta vet så vägrar jag lägga ens 10kr på motståndarna till Kais, dels för mitt hjärta säger emot och dels för att dom kan sprattla till och slå alla lag närsomhelst !

Vilket dom visade mot Pixbo näst senast, och Mullsjö innan dess , och nu kommer gnägget till Mora, ett mycket sämre lag än dom 2 övriga så därför lämnar jag hcp spelet !

Bobby Edberg Out, även Magnus Borgsgård, vilket dom varit ett tag iof !

Utan jag går på de här med underspelet, ska förklara varför :

KaisMoras senaste nyförvärv, enligt mig Sveriges bästa coach genom tiderna, Kimmy Dalbjer, han startade och tog en seger i båset direkt mot Pixbo, va inte med till Sundsvall senast !

Kimmy uppfann det så otroligt effektiva men naggande goda dötidsinnebandy,

Den går ut på att man rullar boll i backlinjen och har tålamod mot motståndarnas förstafemma, du passar alltså inte upp bollen överhuvudtaget förrän dom sätter press, och att stå så i 2 min för att sedan byta, varför?

Jo för Aik har en kedja som är ruskigt bra så tanken är att passa sönder deras byte för att sedan byta, och efter 2 min så byter dom med ! det är så OTROLIGT tråkigt att kolla men jävligt effektivt om du vill ta ut ett lag med en bra kedja !

Så jag skiter faktiskt i att Ricky är tillbaka, och att deras offensiv blir bättre, utan går på att båda lagen måste ha 3p, och återigen är det försvarsspelet som är nyckeln, har sett KaisMoras lag och kan bara säga att jag hoppas dom rullar på 2 kedjor !

Under 11,5 till 1,65 spelas ALLA dagar i veckan
Spela på KaisMora - AIK hos Svenska Spel
Spela nu
wibbe - 21 Januari 2015 - 15:03
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Asdf17 - 2015-01-21 18:17

Kört Mora till 4ggr och krysset till 7

Trollkarlen - 2015-01-21 17:58

Menar du att Mora kommer Grisa? Är inte AIK väl stora favoriter, Mora finns ju till 4 ggr. Inte spelbart enl dig?

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: