Speltips Dubbel

Sport: Basket
Spelstopp: 2015-01-23 02:00
Land: USA
Liga: NBA
Odds: 1.94
Speltips: Dubbel
Spela på Speltips Dubbel
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på Dubbel
Ny bra dag i går. Golden State -7,5, Memphis -5.0 och Dallas -9.0 resulterade alla i vinst. Dubbeln med Atlanta -7,5 och Sacramento ML blev dock en miss, eftersom Sacramento förlorade hemma mot Brooklyn. Nu är det dags att jag lär mig att Sacramento är extremt opålitliga.

Min statistik sedan säsongsstarten är nu 111-72 (+78 units).

Spreadsheet: http://www.spreadsheet.se/simonle

-------

Jag börjar med en ML-dubbel San Antonio (borta mot Chicago) och Milwaukee (hemma mot Utah). Odds: 1.94 på Betsafe.

San Antonio är inne i en bra period nu. De har vunnit fyra raka matcher och åtta av de tio senaste. Fjolårets final-MVP Kawhi Leonard är tillbaka och San Antonio är friskare än på länge.

Chicago har desto mer problem. De har förlorat fyra av de fem senaste. Inför måndagens bortamatch mot Cleveland missbedömde jag Chicago. Jag trodde att de skulle studsa tillbaka mot ett opålitligt Cleveland, men så blev inte fallet. Chicago var återigen blekt. Inför kvällens match är startcentern Joakim Noah och nyttige Mike Dunleavy fortsatt tveksamma till spel. Utan dem blir det tufft för Chicago.

Chicago har varit anmärkningsvärt svaga på hemmaplan den här säsongen. De har täckts sin lina i 31,8 procent av säsongens hemmamatcher. Underdog på hemmaplan har de bara varit två gånger. Båda gångerna misslyckades de att täcka linan. Chicago har också haft svårt för lagen från West. De är 5-10 ATS i matcherna mot lagen från West.

San Antonio är 9-3 ATS i lagets 12 senaste matcher i Chicago.

Milwaukee är stora favoriter hemma mot Utah. Tar man hcp-spelet så får man Milwaukee -7,5. Här ska vi alltså ha god marginal. Utah har förlorat fem av lagets sex senaste matcher. De spelade i går, borta mot Cleveland, och har nu tagit sig till Milwaukee för en ny bortamatch. Match två i en back-to-back på bortaplan är ingen lätt utmaning. Milwaukee har vilat sedan i måndags, då de förlorade en jämn hemmamatch mot Toronto.

I de senaste matcherna mellan Milwaukee och Utah har hemmalaget varit bäst. Hemmalaget är 14-2 ATS i de 16 senaste. Milwaukee har varit bra ATS den här säsongen. Bara Atlanta och Golden State har varit bättre på att täcka linan.

Spelar alltså: San Antonio ML och Milwaukee ML till oddset 1.94 på Betsafe.
Units: 3/5.

--------

Fler spel:

Spelar också San Antonio -3,5 till oddset 1.71 på Bet365.
Units: 3/5.
Spela på Dubbel hos Betsafe
NBA - 22 Januari 2015 - 10:28
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: