bet365 livestreamar matcchen.

Ingen framgång för Ipswich trots att det fanns ett uppenbart värde i spelet. Så kan det gå, framförallt i The Championship, och vi glömmer och går vidare. Rafa Benitez är för mig ingen stor tränare men han kan det här med cupspel. Napoli är kvar i Europa League och är om ni minns regerande Coppa Italia-mästare och innehar även supercuptiteln efter att ha slagit Juventus. Inget tvivel om att Napoli går för att försvara titeln och möter i kväll ett skadeskjutet Udinese. Tror Napoli tar sig vidare men eftersom en viss rotation väntas i hemmalaget väljer jag hellre att gå på hörnspelet.

Senaste möte
2014-09-21 Serie A Udinese-Napoli 1-0 (0-9 i hörnor)

Senaste möte på San Paolo
2013-12-07 Serie A Napoli-Udinese 3-3 (10-8 i hörnor)

SERIE A
3. Napoli 19 9 6 4 34 24 10 33
12. Udinese 19 6 6 7 23 26 -3 24

Napoli hemma
9 4 3 2 21 15 15

Hörnor hemma (4-2-3)
Snitt: 8,56
Över 6,5: 5/9 matcher - tre matcher har slutat på 6 hörnor för Napoli.

Senaste hemmamatch
Napoli-Juventus 1-3 (9-2 i hörnor)

Udinese borta
9 2 3 4 7 13 9

Hörnor borta (1-0-8)
Snitt: Släpper i snitt till 7,67 hörnor
Över 6,5: 7/9 bortamatcher har Udinese släppt till över 6,5 hörnor

Napoli öppnade säsongen sådär men har börjat tugga igång på allvar nu. 1-0 borta mot Lazio var väldigt starkt och förde upp Rafas pojkar på tredjeplatsen i ligan. Nu väntar kvartsfinal i Coppa Italia och där vet vi att Napoli brukar vara med långt in i turneringen. På andra sidan fotbollsplanen står Udinese. Ett lag som varit en stor besvikelse den här säsongen och som dessutom dras med tunga avbräck.
På grund av skador och Afrikanska mästerskapen får Andrea Stramaccioni klara sig utan följande spelare:
Geijo, Domizzi, Badu, Wague, Evangelista, Zapata och Pinzi. En tung lista som gör att managern tvingas kasta om i elvan och kan behöva spela ett par gubbar på ovana positioner. Laget kommer från två raka kryss mot Sassuolo (1-1) och Cagliari (2-2). Har gått fem matcher utan seger.

Napoli har ett tätt matchschema framför sig och Rafa Benitez har flaggat för att låta någon av stjärnorna börja på bänken. Sampdoria-förvärvet Manolo Gabbiadini förväntas starta och lär vara taggat till tänderna. Inler och Albiol är båda avstängda samtidigt som Michu, Zuniga och Insigne är borta sedan tidigare på grund av skada. Ghoulam är borta och spelar Afrikanska.

Givet på förhand att Napoli kommer vara det spelförande laget. Oavsett vilka som spelar framåt så har Benitez rörliga och en-mot-en-villiga anfallsspelare som med publiken i ryggen på alla möjliga vis kommer försöka penetrera Udineses trebackslinje. Udinese har förlorat hörnstatistiken i 8/9 bortamatcher och ser man dem spela är det inte så konstigt. Klassiskt djupt försvarsspel med snabba kontringar som anfallsmodell.

Troliga startelvor (Napolis SvenskaFans-redaktion):
NAPOLI (4-2-3-1): Cabral; Henrique, Britos, Koulibaly, Strinic; Gargano, Jorginho; Mertens, Hamsik, Gabbiadini; Zapata.

UDINESE (3-5-2): Karnezis; Danilo, Piris, Pasquale; Heurtaux, Kone, Allan, Fernandes, Silva; Thereau, Di Natale.

SPELTIPS
Såväl statistik som förväntad matchbild tycker jag talar för att Napoli vinner hörnorna. Den stora frågan är hur många de löser? Udinese har släppt till över 6,5 hörnor i 7/9 bortamatcher och på Stadio San Paolo lär de verkligen försöka parkera bussen och kasta bort nycklarna. Napoli kommer som vanligt vara spelförande på hemmaplan där publiken kräver avancemang.

Tror Napoli löser linan på över 6,5 och när vi får så fina 2,00 pengarna hos Bwin är det ett spel jag inte kan motstå (2/5 units).

Vad tror ni om det spelet?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip