Speltips Raonic - Becker

Sport: Tennis
Spelstopp: 2015-01-24 02:30
Land: Australien
Liga: Australian Open
Odds: 1,91
Speltips: 3-0
Spela på Speltips Raonic - Becker
Upp till 250 kr gratisspel!
Spela på 3-0
Så här då. Jag håller inte med bwin om att Raonic blott har 52% chans att slå Becker i raka set. Han möter alltså Becker som har en vansinnigt ostabil serve och så som Raonic styr spelet just nu, han blir helt enkelt svårstoppad.

Becker mötte ju Hewitt i förra rundan och det var ordentlig mugg-uppvisning. Den enare var sämre än den andra och båda gav över initiativet till den andra hela tiden….och gör Becker det mot Raonic, då får han börja räkna games.

Nu är vi alltså inne i tredje omgången och Raonic har bara 6 set innanför bältet mot Beckers 9 spelade set. Det är inte ovanligt att kanadensaren tappar trycket i spelet ju längre han går i Grand Slams, men njaa, efter 6 sex ska han ha tillräckligt med nyp kvar för att spöa Becker.

Man ska veta också att Raonic är den överlägset bästa tiebreakspelaren på touren. Så, även om något set går till tiebreak vinner han med säkerhet 3 av 4 mot Becker.
De har mötts tre gånger tidigare där Raonic vunnit 2 i raka set och Becker har en vinst på gräs. Men man måste ha i åtanke att Becker är en grässpecialist och faktum är att gräs nog får ses som Raonics sämsta underlag.

Hur som helst 3-0 till Raonic till 1,91 hos bwin måste vara värde.
Spela på Raonic - Becker hos Bwin
Spela nu
Poldan - 23 Januari 2015 - 13:40
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: