Funderat i flera vändor över det här objektet.
Watford mål i båda halvlekarna.
Watford vinna båda halvlekarna.
Watford Ö 2,5 mål.
Osv.
Landade till slut i ett enkelt Asian -1,5. Det kanske trots allt är allra klokast. Med tanke på att Blackpool ändå har vässat sig på senare tid (i perspektiv till hur det såg ut inledningsvis).
Man är givetvis fortfarande superjumbo med sina nio poäng till säker mark. Så att vi får säga adjö till Blackpool framåt våren, det kan vi slå fast redan nu.

Mellan Watford och Blackpool skiljer det mil.
Blackpool har på sina 26 spelade matcher gjort 19 mål.
Watfords ordinarie anfallspar, Troy Deeney och Matej Vydra, de har gjort 17 tillsammans.
Det finurliga med det här är egentligen inte att Watford har två spelare som levererar som hela Blackpool.
Det är att den sistmämnde inte tar plats den här eftermiddagen, för bredvid briljante Deeney, där kommer en stekhet Odion Ighalo att springa. Det efter att han firade enorma triumfer när Watford i sitt senaste ligaframträdande slaktade Charlton hemma med enkla 5-0.
Och det var siffror i underkant, ska tilläggas.
En bredd framåt många kikar avundsjukt på.

Alla lag i den här ligan har alltid en sämre period. Det går inte att komma i från när matcherna duggar som de gör. Då kan lag som Watford tappa poäng mot en superjumbo i Blackpool.
Den där dippen har Watford traskat igenom redan då man rasade som fin serieledare ned till en sjunde plats på bara ett par veckor.
Jag ska inte säga att formen är lysande nu. Men man börjar i alla fall röra på sig och stundtals, när man spelar som allra bäst, då är det inte många, om något, lag som hänger med i turerna.
Vilket så klart i allra högsta grad gäller dagens gäster.

Inga tunga avbräck att rapportera om i något utav lägren. Even Steven där. Vilket inte direkt gynnar Blackpool som hade behövts ett par kilon i sin fördelskorg där.

Hittar Watford samma kvalité som senast, ja då kan det här mycket väl sluta 5-0 - återigen.
Det är dock inget jag begär, utan även om man är någon klass sämre så ska man trots allt lyckas lösa minst två bollars marginal. Sådan skillnad är det lagen emellan.

This is the stats tab
This is the post tip