Speltips

Speltips Liverpool - Bolton

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-01-24 18:30 Spela här

Speltips Liverpool - Bolton
Land: FA-cupen Liga: FA-cupen
Odds: 1.93 Speltips: u3 mål asian
2015-01-24 18:30 Liverpool - Bolton u3 mål asian 1.93 Polsater

U3 mål asian (pengarna tillbaka på 3) spelas mellan Liverpool och Bolton ikväll.

FA-cup-runda.

Några saker tycker jag vi ska konstatera:

1) Sedan Mjällby/Lennon roddar Bolton så har laget varit extremt tajta. Sedan november har laget spelat 12 matcher. I EN av dessa har laget släppt in fler än ett mål. Sex nollor och fem "ettor". Den tidigare så läckande defensiven har styrts upp. Mot Liverpool kommer laget naturligtvis backa hem, parkera bussen och göra det tajt.

2) Craig Davies, som leder interna skytteligan, ser ut att missa fajten. Så det verkar bli Heskey/Gudjohnsen på topp. Heskey gjorde inte ens mål på den tiden han var yngre än 47 och Gudjohnsen är inte heller bra längre.

3) Liverpool är mitt inne i ett ligacup-dubbelmöte med Chelsea. Spelade med bästa laget i onsdags och ska till Stamford Bridge igen nu på onsdag. Under våren är det EL och så vidare. Alltså: luktar rotering. Och då är Sturridge alltså fortfarande out. Tänkbar elva:

Mignolet
Can Skrtel Lovren
Manquillo Henderson Allen Lallana Johnson
Borini Balotelli

Kommentar: Liverpool har generellt sett haft lite problem när laget ska föra spelet hemma på Anfield. Kryss mot Leicester, Sunderland och Hull exempelvis. Förlust mot Aston Villa. Får det till att laget spelat 17 hemmamatcher i alla tävlingar i år. I EN av dessa har man gjort ö2,5 mål på egen hand. Och nu ställs man mot ett lag som kommer försvara sig lågt och sälja sig så jävla dyrt. Det är årets match för bollsparkarna i bortalaget. Liverpool är som sagt mitt uppe i ett dubbelmöte med Chelsea. Oavsett om laget roteras från start eller om det blir så att spelare plockas av så kommer såklart den matchen finnas i tankarna.

Är helt inne på att det kan bli rätt tufft för Liverpool att få hål på Bolton ikväll. Därför känns u3 till ett så här pass högt odds som en bra startposition. Borde finnas goda möjligheter att ställa om och spela ö2 live om matchbilden tillåter.

Kort sagt: Har svårt att se Bolton göra mål, har svårt att se Liverpool tok-ösa in 3-4 mål helt plötsligt.

1/2-0?

@nokkan21

Polsater - 24 Januari, 2015, 10:32

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!