Speltips Inter-Torino

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2015-01-25 15:00
Land: Italien
Liga: Serie A
Odds: 1,83
Tips: 1
Klassiska Darren Bent gjorde mål för sin nya klubb Derby som kunde hålla tillbaka Chesterfield och vinna med 2-0. -1 asian satt som handen i handsken. Söndag och då står Serie A på schemat. Jag gillar verkligen hur Inter jobbat på mercaton och för mig är det bara en tidsfråga innan de offensiva pjäserna klickar ihop och Inter börjar vinna med stora siffror. Kanske redan i eftermiddag?

Senaste möten
2014-08-31 Torino-Inter 0-0
2014-03-09 Inter-Torino 1-0

SERIE A
8. Inter 19 6 8 5 29 25 4 26
13. Torino 19 5 7 7 16 21 -5 22

Inter hemma
9 4 3 2 21 13 15

Formen
V, O, V, O, F

Senaste match
Coppa Italia
Inter-Sampdoria 2-0

Torino borta
9 2 2 5 8 14 8

Formen
V, F, O, O, V

Senaste match
Cesena-Torino 2-3

Inter har visat muskler i januari och värvningarna av Podolski och Shaqiri imponerar på mig. Är rätt övertygad om att de kommer hjälpa till att lyfta Inter i tabellen och kanske till och med slåss rejält om tredjeplatsen. Finns för mycket offensiv kvalitet för att det här laget inte ska börja vinna ordentligt snart. Icardi, Podolski, Shaqiri, Kovacic, Palacio, Hernanes och så vidare. Mängder av poängspelare och hemma mot Torino ska man ha en bra chans. Inter kommer från en skön 2-0-seger i Coppa Italia där just Shaqiri och Icardi spelade avgörande roller. Mancini roterade smart i den matchen och tror därför bara att den gjorde Inter nytta. Slår man Samp på onsdagen kan man slå Torino på söndagen, speciellt på hemmaplan.

Torino är i sig ett svårslaget lag. Men det gäller främst mot mitten- och bottenlag på bortaplan. Den här säsongen har laget förlorat borta mot Sampdoria, Napoli, Lazio, Roma och Juventus. Sällan med stora siffror, då laget spelar väldigt defensivt, men ändå. Jag tror inte de kommer lyckas hålla fortet mot ett Inter på uppgång. Litet minus för Inter är avstängningarna på Juan Jesus och Gary Medel, men jag tycker att de har en så pass bred trupp att kunna hantera det mot Torino - på hemmaplan.

Preliminära laguppställnigar (Gazzetta dello Sport)

Inter (4-2-3-1) Handanovic - D'Ambrosio, Vidic, Andreolli, Dodo - Guarin, Kuzmanovic - Palacio, Kovacic, Podolski - Icardi

Saknas: Juan Jesus, Gary Medel (avstängda), Nagatomo (asiatiska mästerskapen), Campagnaro och Jonathan osäkra.

Torino (3-5-2) Padelli - Maksimovic, Glik, Moretti - Darmian, Benassi, Gazzi, Farnerud, Molinaro - Quagliarella, Maxi Lopez

Saknas: Bruno Peres (avstängd)

SPELTIPS
Inter är storfavorit för mig i den här matchen. De kanske inte har visat sin storhet ännu men jag tror att den kommer här under våren. Mancini kan välja och vraka i offensiven och får de pumpa på mot Torinos spelarbuss tror jag utdelningen kommer till slut. Vi får 1,83 på den raka ettan hos William Hill (3/5 units). Pazza!

Tror ni också på Inter eller överskattar jag Mancinis boys?

@lellesandahl på twitter
Spela på Inter-Torino hos William Hill
Spela nu
LelleSandahl - 25 Januari 2015 - 11:15
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: