Jag vill tro att Wawrinka gör mos av Garcia-Lopez. Åtminstone i ett av seten och då ska schweizaren täcka handikapplinan på -6,5.

Underlaget i Australian Open är åt det långsammare hållet och det passar Stan helt perfekt. Han gillar inte när det går för fort utan vill gärna ha tid på sin backhandsida. Det fanns tre turneringar att välja mellan under årets första ATP-vecka. Wawrinka valda att spela Chennai, av den enkla anledningen att underlaget där är långsamt och ganska likt det i Australian Open.

Hur det har gått för honom? 7-0 i matcher utan att tappa set och har täckt sin handikapplina i 6 av dessa 7 matcher.

Om det är någon spelare som inte riktigt förtjänar att vara i den fjärde omgången så är det Garcia-Lopez. Han gick vidare i första omgången efter att Gojowcyk givit upp i fjärde, och därefter drömlottning i form av Gonzalez. Att han sedan slår Pospisil är visserligen överraskande, men kanadensaren är inte särskilt stabil och åker på den här typen av försluster titt som tätt.

Wawrinka har returnerat mycket bra under veckan och med tanke på vilken tam serve GGL besitter så är det inte omöjligt att vi får se 4-5 servegenombrott.

Spelet är alltså Wawrinka -6,5 games till 1,73 hos WilliamHill

This is the stats tab
This is the post tip