Gilles Muller betyder tiebreaks. Han har spelat 10 matcher i år och 8 av dessa matcher har i något set slutat med tiebreak. Nu ställs han dock mot världsettan Djokovic och Muller kommer ha stora problem.

Jag har väldigt svårt för att se Muller kunna hota Djokovic överhuvudtaget här. Muller har en väldigt bra serve som gör honom svårbruten, det är anledningen till att de flesta av hans matcher slutar med tiebreak. Han har ett bra tålamod från baslinjen men inget farligt vapen. Han gillar även att komma fram på nät när han får chansen. Vilket jag inte tror han kommer ha tid att göra mot Djokovic om han inte kör Serve/Volley. Ser Djokovic som helt klar favorit då bollen är i spel. Muller kommer ha stora problem att försvara sig mot världsettan och som ni vet kommer inte Djokovic inte göra några enkla misstag denna match heller. För att något av seten ska gå till tiebreak behöver Muller hålla sin serve 6 gånger i rad mot Djokovic vilket jag inte tror att han kommer göra.
Under 12,5 games i första set ger 1.16. Skulle Djokovic vinna första set utan något tiebreak skulle oddset på under 12,5 games andra set vara ännu lägre. 1.72 på inget tiebreak ser jag som ett överpris då 1.16 x 1.16 x 1.x16 = 1.56. Kan inte tänka mig något annat resultat än att Djokovic vinner i tre raka set här.

Inget tiebreak till 1.72 tas med 3/10 units. Lycka till vid rygg.

EDITERAD 2015-01-26 00.27:55

This is the stats tab
This is the post tip