Speltips Chelsea - Liverpool

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2015-01-27 20:45
Land: England
Liga: Ligacupen
Odds: 1.70
Tips: Chelsea ö1,5 mål
bet365 livestreamar matchen.

Chelsea ö1,5 mål spelas i Ligacupreturen mot Liverpool. 1.70 på WH är bra för det spelet tycker jag.

1-1 i första matchen.

Mourinho inför fajten:

“At the end of May, beginning of June, we don't go to Wembley to play the FA Cup final, that’s for sure. The FA Cup is finished for us. We don't go there even to play the FA Cup semi-final. It's over for us”, he explained.

“To go there - and I think that should mean a lot to everyone - the last chance we have is this one, to play there in the Capital One Cup final.

“We need to forget this one [Bradford] and start the next game in a different competition, and I know we are one victory away from playing a final”, the Portuguese concluded.

Nu sätter väl Chelsea ner foten ändå? Vilket MEGAFIASKO man stod för i lördags hemma mot Bradford. Tappade alltså en 2-0-ledning. Hemma. På fortet Stamford Bridge. Helt osannolikt. Om inte hela klubben är enormt revanschsugen nu så är ju något fel. Moruinhos laguttagning i ligacupen förra veckan antydde att man tar det med största seriositet. Då var det nämligen den bästa elvan som skickades ut, till skillnad från FA-cupen i lördags. Och nu väntar alltså returen och då väntas återigen starkast möjliga lag skickas ut:


Chelsea:
Courtois,
Ivanovic, Cahill, Terry, Azpilicueta,
Matic, Fabregas,
Oscar, Willian, Hazard,
Costa


Gjorde väl ingen supermatch mot Liverpool, men tror knappast vi behöver börja prata om en formsvacka. Har trots allt varit en enorm matchfaktor i år och har en enormt bred spets i offensiven. I 16 av 17 hemmamatcher har man klarat en ö1,5-lina den här säsongen. Tror det kan bli en reaktion på det debaclet i lördags, Mourinho misslyckas inte så mycket två gånger i rad.

Liverpool då? Roterade också en del i FA-cupen. Gjorde ingen supermatch mot Bolton, men borde helt klart ha vunnit. Haft en uppåtgående trend den senaste tiden och vunnit en hel del. Men man ska också komma ihåg att de haft ett rätt tacksamt schema.

Det talas om att Sturridge eventuellt kan hoppa in i matchen, men förmodligen blir det en elva enligt följande:

Mignolet
Can Skrtel Sakho
Henderson Lucas Gerrard Moreno
Coutinho Sterling Markovic

Med lördagens match på näthinnan är det kanske konstigt att backa upp Chelsea. Men vi ska inte glömma att det roterades friskt i laget då. Ska naturligtvis klara av Bradford ändå, men hey, blixten slog ner. Och nu tror jag som sagt att det kommer komma en reaktion. För trots fiaskot i lördags ska vi inte glömma att Chelsea varit enormt bra hela säsongen. Möter visserligen City i helgen, men tre vilodagar gör ändå att den matchen kan läggas åt sidan för tillfället.

Liverpool har som sagt sett bättre ut och jag är imponerad av Can. Sakho har jag hållit som deras bäste försvarare sedan han kom. Men ett ilsket Chelsea på Stamford Bridge...det blir inte mycket svårare än så. Och jag är inte övertygad om Pools försvar än. Att hålla nollan mot Bolton, Aston Villa, Sunderland och Burnley är en sak. Det här blir något annat.

Chelsea är en klass bättre och jag tror det visar sig här. Ligger inte i Liverpools natur att parkera bussen, oavsett motstånd. Det passar Chelsea perfekt.

@nokkan21
Spela på Chelsea - Liverpool hos William Hill
Spela nu
Polsater - 26 Januari 2015 - 22:10
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Hedisheta - 2015-01-27 13:27

Chelsea blev ju dock överkörda innan målet. Om jag inte minns helt fel så var Hazards straff deras första skott..

KennethK - 2015-01-27 12:25

Liverpool hade ett statistikövertag men man måste se till Chelseas taktik också. De tog en tidig ledning och spelade på resultatet efter det, vilket på sätt och viss inbjöd till ett spelövertag för ett piggt Liverpool.

Hedisheta - 2015-01-27 09:18

Jag sitter och tänker tillbaka till mötet förra veckan. Liverpool hade 18 skott och Chelsea ett.
Liverpool öste på och Chelsea kom inte till många lägen. Då hade visserligen Liverpool hemmaplan, men SÅ stor betydelse ska det inte ha på hela matchbilden, det är trots allt Chelsea vi pratar om.
Jag tror att din rek sitter men jag tror att Liverpool kvalificerar sig, kan bli spännande. :)

kungrehn - 2015-01-27 00:11

hur ser du på andra alternativ som t.ex. ö2,5 och BLGM elller ö2,5 och chelsea vinst?

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: