Precis som brukligt vann Empoli hörnorna mot Udinese. Dessvärre vaknade de försent och lyckades inte mäkta med mer än 6-4. En hemmahörna ifrån utdelning både på ö6,5 och -2,5. Riktigt surt, men bara ta nya tag.
Fyra Championship-matcher på schemat i kväll och jag väljer att zooma in på Rotherham-Bolton.

CHAMPIONSHIP
16. Bolton 26 9 6 11 29 33 -4 33
21. Rotherham 26 5 11 10 21 33 -12 26

Rotherham hemma
13 3 5 5 12 18 14

Formen
F, F, F, O, O

Senaste match
Rotherham-Bournemouth 0-2

Bolton borta
13 3 2 8 9 19 11

Formen
O, V, O, V, F

Senaste match
FA-cupen Liverpool-Bolton 0-0

Sist lagen möttes blev det målfest i Bolton (3-2). Är inne på att det inte blir någon repris på det. Bolton spelade en energikrävande bortamatch mot Liverpool, där jag och många andra inte blev jätteförvånade över att Bolton lyckades hålla ihop defensiven (0-0). Är det något Neil Lennon och Johan Mjällby lyckats med så är det att strama åt organisationen och göra det svårt för motståndarna. Speciellt på bortaplan. 4/6 senaste bortamatcherna har gått under 2,5 mål och bara tre dagar efter bedriften på Anfield tror jag knappast att Lennon/Mjällby beordrar full attack mot ett hungrigt och utvilat Rotherham. Samtidigt har hemmalaget haft jobbigt med att föra spelet hemma. Fjärde sämsta hemmafacit i ligan och bara tre segrar på 13 matcher. Bara 31% av matcherna har gått över 2,5 hemma och mot ett försvarsstarkt Bolton, som hittills är obesegrat 2015, finns goda möjligheter att den siffran sänks ytterligare. Rotherham har bara vunnit en match på sina 15 senaste försök.

Boltons Emile Heskey skadade sin baksida i comebacken på Anfield och saknas i kväll. Adam Le Fondre lånades därför snabbt in från Cardiff men hinner inte bli spelklar i tid till matchen. I hemmalaget saknas Lee Frecklington samtidigt som försvararna Richard Wood och Kirk Broadfoot bör vara åter efter att ha missat matchen mot Bournemouth.

Preliminära startelvor (Sportsmole.co.uk)

Rotherham: Collin; Richardson, Broadfoot, Morgan, Fryers; Hammill, Green, Smallwood, Pringle; Ward; Sammon

Bolton: Lonergan; Vela, Mills, Ream, Dervite, Moxey; Danns, Pratley, Feeney; Gudjohnsen, Davies

SPELTIPS
Tror vi kommer få se ett Rotherham som går för segern samtidigt som Bolton lär försöka ligga kompakt, spara på energin och leta rätt kontringslägen. Hemmalaget har varit tämligen uddlöst en längre tid och Boltons försvar visade god form senast i lördags mot Liverpool. Svårt att tippa tecken här men min känsla är att det inte blir någon svängig match utan Bolton kommer försöka spela disciplinerat under 90 minuter. Under 2,5 hittas till 1,75 hos bet365 och det blir mitt spel för dagen (2/5 units).

Hur spelar ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip