bet365 livestreamar matchen.

Nadal var chanslös igår. Berdych var alldeles för bra och körde över honom totalt. Så min rek på Nadal var alltså inget annat än urusel. Men har man vunnit 17 senaste matcherna mot en spelare borde man ha ett enormt psykologiskt övertag (trodde jag). Kan även passa på att hylla "KABLAM" på hemsidan som investerade 310kr på Berdych att vinna 3:0, väldigt snyggt!

Morgondagens sista kvartsfinal är mellan Raonic och Djokovic.
Raonic har servat och spelat väldigt bra främst denna turnering men även för två veckor sedan i Brisbane när han förlorade mot Federer i finalen med 6:4 6:7 6:4. Djokovic är fantastisk spelare, men han har en tendens att tappa sin koncentration mot spelare med en enorm serve som Raonic i detta fallet har.

Djokovic mötte Gilles Muller i den tidigare omgången men även där hade serben stundtals problem med Mullers serve. Han bröt Muller en gång vardera set och det räckte. 6:4 7:5 7:5 blev slutresultatet. Raonic har dock bättre serve än Muller och betydligt bättre kraft i sin forehand.

+6,5 på Raonic ger hela 1.66 på Pinnacle . Det innebär att Djokovic måste vinna 6:3 6:4 6:4 eller bättre för att handikappslinan inte ska sitta. Vilket jag inte tror att han kommer göra. Det kommer bli långa tighta set där förmodligen minst 1 kommer att gå till tiebreak. Skulle Raonic börja serva skulle Djokovic kunna bryta Raonic en gång vardera set och spelet sitter. 6:4 6:4 6:4. Men det kommer bli jämnare än så..

Raonic +6,5 hos Pinnacle tas med 4/10 units.

This is the stats tab
This is the post tip