Matchen streamas hos bet365

Det hade förstås vart optimalt om Spurs vunnit hemmamatchen med 4-0 så man kunnat skickat hit ett skräplag. Med tanke på vad som står på schemat framöver.
Nu går det dock inte att ta hänsyn till vad som komma skall, utan nu är nu.
Att spela en final på Wembley mot IFK Sovjet smäller naturligtvis väldigt, väldigt högt.
Och allt fokus riktas här. Ingen sparas. Eller jo. Llioris. Men han har ju trots allt inget med målproduktionen att göra med. Kanske till och med är bra att tvålvanten Vorm vaktas kassen nu, för spelets skull.

Startelvan kan mycket väl se ut så här:

Vorm
Walker - Fazio - Vertonghen - Davies
Mason - Stambouli
Towsend - Eriksen - Lamela
Kane

Det såg dock krampaktigt ut i hemmamötet. 1-0 då. Men ändå: 1-0 att gå på. Sheffield United kan trots allt inte göra allt vad som står i deras makt med att komma undan med ett så hedersamt resultat som möjligt.
Så som på White Hart Lane.
De är en match i från en resa till Wembley. 1-0 ska vändas.
Inte alls omöjligt siffermässigt. Svårare i praktiken.
De kommer att behöva kliva framåt. Och det kommer att bli mer än gynnsamt för detta Spurs att slippa möta ett lag där avståndet mellan lagdelarna är obefintliga.
Det kommer, givetvis, att skapas fler målchanser för Tottenham här än vad det gjorde senast.

Efter det snöpliga uttåget i FA-cupen här nyligen så har jag ju oerhört svårt att se hur denna klubb, som brukar vara stabilt i de inhemska cuperna, ska slarva bort det här.
Men det betyder ändå inte att jag lämnar en liten dörr öppen för att ett ursinnigt hemmalag, som ser det här som årets chans, ställer till det och snubblar in någon boll.

Över 1,5 mål på Spurs väljer jag före den raka tvåan.

This is the stats tab
This is the post tip