Speltips Djokovic - Wawrinka

Sport: Tennis
Spelstopp: 2015-01-30 09:30
Land: Australien
Liga: Australian Open
Odds: 1,83
Tips: Waw +6
Det är lite sjukt, men alla fyra matcher de spelat i bästa av fem set - har gått just till fem set och nu räknar till och med gemene man med att Stan ska bjuda upp till ordentlig show, och det tror jag att han gör.

Vad som är annorlunda från de senaste mötena är att det nu är Djokovic som servar på sin högstanivå. Både i AO förra året och i US-Open var det Wawrinka som utmärkte sin serve. Och ser man till helheten ska ju Djokovic naturligtvis vinna den här matchen. Har är sjukt bra just nu.

Men man ska veta att Wawrinka bollade ut Nishikori i ett helt sinnessjukt tempo i kvartsfinalen och det är ett mirakel att japanen inte fick kramp efter första set. Stan gjorde precis vad han ville. Wawrinka ska ju ha ett tyngre vapen än Djokovic i sin serve, men med tanke på hur förhållandevis enkelt serben kontrollerade Raonics servekanoner så kan jag inte tänka mig att han får några större bekymmer med returtagandet. Den här matchen avgörs från baslinjen.

Om vi utgår från att Stan plockar ett set, då täcker han ju med största sannolikhet hcp-linan på +6 games.
Spela på Djokovic - Wawrinka hos Sportingbet
Spela nu
Poldan - 28 Januari 2015 - 17:33
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
bobbygloome - 2015-01-29 17:12

Vad tror du om att Stan the man vinner matchen? Djoko har ju knappt sätts på prov? Drf tror jag att Wawrinka trycker gasen i botten och kanske springer väg med det första setet. Inte ovanligt att Djoko tar sin tid att hitta träffen i dessa matcher. Jag vet att Djoko utklassa Waw i en uppvisningsmatch för 1 månad sen, men Waw att vinna till 4,.5ggr, lite väl högt?

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: