Speltips

Speltips Home Goals vs Away Goals

Sport: Ishockey Spelstopp: 2015-01-29 01:30 Spela här

Speltips Home Goals vs Away Goals
Land: USA Liga: NHL
Odds: 1.84 Speltips: Away Goals +0.5
2015-01-29 01:30 Home Goals vs Away Goals Away Goals +0.5 1.84 hockeystick

Klockrent spel igår på Ö5.0 mål mellan Penguins och Jets då Penguins bröts sin förlustsvit när man igår vann med 5-3. Pens visade bra fart under skridskorna och vann rättvist efter att powerplay visat vägen. Kanonstart efter upphållet och vi hoppas det rulla vidare på ett positivt sätt!

I natt vänder jag mig till Home Goals vs Away Goals då jag tycker vi får väldigt fina möjligheter på bortalagen. Kort analys från varje match nedan.

New Jersey Devils - Toronto Maple Leafs

Goalies: Schnieder (confirmed) vs Bernier (confirmed)

Toronto som varit katastrofala innan uppehållet tar i natt emot Devils i hopp om att hitta tillbaka till det fina spelet man hade för ett tag sedan. Uppehållet kom lägligt då Leafs spelare inte har visat något självförtroende på senare tid och jag tror att spelarna verkligen har utnyttjat ledigheten för att tänka över sin gameplan och har laddad om till nattens match. Laget kommer dock få klara sig utan kaptenen D.Phanuef men man får tillbaka Komarov. Peter Holland är gametime decision inatt.

Devils har haft skadebeskymmer men det verkar som både Jagr och Ruutu är tillbaka efter att ha varit sjuka. Innan uppehållet skrällde man rejält då man 5-2 besegrade San Jose Sharks inne i Shark Tank efter att i mina ögon rånat Sharks då Schnieder spelade över sin förmåga. Eller så kan man se det som att Sharks gjorde honom bra. Zajac är ett frågetecken inför kvällens match

I kvällens matchup ser jag trots Leafs svaga form matchen som ren 50/50 och värdet ligger helt klart på Leafs (Kommer spela Leafs ML privat @ 2.15).

Tips: 2-3 Leafs

Washington Capitals - Pittsburgh Penguins

Goalies: Holtby (probable) vs Fleury (confirmed)

B2B möte för dessa två lag som kommer från matcher igår där utgången verkligen var olika. Capitals visade inte upp den nivå man visat tidigare när man föll med 4-3 mot Jackets där vi fick en galen andra perioden i matchen med 5 mål efter att period 1 slutat mållös. Penguins däremot besegrade alltså Winnipeg Jets med 5-3 trots skadebeskymmer och kommer få en positiv boost av detta. Crosby förväntas eventuellt vara tillbaka i lineup efter att ha tränat med laget igår och idag. Malkin fortfarande borta men med både Hörnqvist tillbaka (som gjorde mål igår) och Perron i högform har laget fortfarande fin offensiv och kommer tugga vidare på den i natt. Ser Penguins som favoriter här i natt trots att laget är underdogs enligt bolagen. (Ev spel på Pens Ö2.5 mål här).

Tips: 2-4 Penguins

Los Angeles Kings - Chicago Blackhawks

Goalies: Quick (probable) vs Crawford (confirmed)

Nattens höjdpunkt helt klart och en repris på förra årets Conference-Final där tillslut Los Angeles drog längsta strået när man vann i den sjunde och avgörande matchen. Kings är som vanligt väldigt hemmastarka, men har i mina ögon inte imponerat spelmässigt på slutet och känslan är att det kommer bli en tuff tillställning inne i Staples Center i natt där mycket väl overtime/straffar kan avgöra. Riktigt 50/50 match i mina ögon och value på Kings för den som vågar. Tror dock Chicago kommer dra längsta strået här igen då man visat att man kan vinna utan att spela speciellt bra. Kryss kan var ett bra lir för den som vill gambla men tipset går till Chicago, men som sagt value på Kings. Hawks utan T.van Riemsdyk och K.Versteeg och Kings utan viktige T.Toffoli och rookien T.Pearson.

Tips: 2-3 Hawks efter OT

Jag kommer som sagt testa Away Goals +0.5 här i natt, helt enkelt pga av att jag ser det som två 50/50 matchen och en favorit, och när vi då får +0.5 lina på away goals, vilket innebär att om det blir lika många mål för hemmalagen som bortalagen vinner vi.

Enligt mina värderingar får vi

Home Goals 6 vs Away Goals 10, vilket i mina ögon gör att Away Goas Hcp +0.5 är ett givet spel.

Nattens spel blir alltså:

Away Goals Hcp +0.5 @ 1.84 med 4/6 units hos Pinnacle Sports

För fler spel
Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

EDITERAD 2015-01-28 19.03:56

hockeystick - 28 Januari, 2015, 19:03

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!