Speltips Crystal Palace - Everton

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2015-01-31 16:00
Land: England
Liga: Premier League
Odds: 2.25
Tips: Ö2,5
Jag kör ö2,5 mål mellan Crystal Palace och Everton.

Att underspelet ska vara knapp favorit här, det håller jag med om. Men SÅ stor favorit? Nja, inte enligt mig i alla fall, tycker det är fint värde på överspelet.

Det här skrivs torsdag kväll, så möjligtvis att truppläget kan komma att förändras något, men följande är det vi har att jobba med:

Crystal Palace har Bolasie och Jedinak borta. Bolasie är deras bäste offensivs gubbe IMO och Jedinak är kapten samt motor på mitten. Så två tunga avbräck, men Palace har faktiskt klarat sig bra utan den här duon.

Tänkbar elva:

Speroni
Ward, Dann, Delaney, Kelly
Puncheon, Ledley, McArthur, Zaha,
Gayle, Sanogo

Everton saknar Tim Howard i kassen. Osman och Pienaar är out på mittfältet. Frågetecken för min Evertonfavorit Kevin Mirallas. Får ändå ihop en slagkraftig elva, med eller utan Mirallas:

Robles,
Coleman, Stones, Jagielka, Baines
Barry, Besic
Naismith, Barkley, McGeady
Lukaku

Stats: Båda har gått ö2,5 i 12/22 matcher. Crystal Palace har gått ö2,5 i 6/10 hemma medan Everton gjort det 6/11 borta.

Statistik i all ära, varje match är som bekant unik. Faktum är att vi har att göra med två lag med identisk tabellrad:

12 Everton 22 5 8 9 30 34 -4 23
13 Crystal Palace 22 5 8 9 25 33 -8 23


Hela säsongen har jag väntat och väntat på att Everton ska komma igång, men efter 22 omgångar sladdar laget alltså fortfarande. Kanske är man inte bättre? Det vi kan konstatera är att försvaret svikit rejält. Bara Burnley och QPR har släppt in fler mål. Bara fyra hållna nollor totalt sett, endast en borta. Släpper kort sagt alltid in mål nuförtiden. Tror ändå att laget ser sig som bättre än tabelläget och att det verkligen är tre poäng som gäller mot Palace. Offensivt är man kapabelt och Palace försvar skrämmer inte mig direkt.

Pardew är dessutom en offensivt lagd tränare. Sedan han tog över har Palace tre raka segrar:
2-1 hemma mot Spurs.
2-3 borta mot Burnley
2-3 borta mot Southampton i cupen.

På hemmaplan inför sina högljudda fans lär man också gå in med en offensiv attityd till den här matchen. Det är tajt i botten, men ändå fyra pinnar ner under strecket så det finns ingen anledning att ångestgrisa till sig 0-0 heller.

Ser framför mig två lag som vill anfalla redan från start. Everton MÅSTE börja ta segrar och Palace ska samla ihop sina poäng hemma. Två lag som är bättre på att anfalla än försvara...för mig luktar det överspel.

@nokkan21Spela på Crystal Palace - Everton hos William Hill
Spela nu
Polsater - 29 Januari 2015 - 21:51
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Mrjoker - 2015-01-30 12:41

Detta är ett så sanslöst bra spel så de finns inte!! Har sett alla crystals matcher med pardew och dom bara tänker på en sak! Offensiv , han ställer upp med 4-3-3 och har zaha som en av dom 3 mittfältarna , dom spelar så offensiv så de finns inte!! Jag hänger på och spelar 10/10 utan att tveka!! Kör även över 1.5 mål i första halvlek och över 3.5 mål

Frostline - 2015-01-29 23:47

Har spelat 1X I denna match. Tror knappast att Evertons kräftgång får en vändning här.. De har förlorat de 5 senaste bortamatcherna och med Crystals nyfunna flyt så tror jag minst att de fixar oavgjort.

Fick 1.60 i odds och tar med det i en dubbel.

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: