Speltips

Speltips Carolina Hurricanes - St Louis Blues

Sport: Ishockey Spelstopp: 2015-01-31 01:00 Spela här

Speltips Carolina Hurricanes - St Louis Blues
Land: USA Liga: NHL
Odds: 1.769 Speltips: Blues ML
2015-01-31 01:00 Carolina Hurricanes - St Louis Blues Blues ML 1.769 hockeystick

Ja vad ska man säga. Gårdagens match mellan NY Rangers och Montreal Canadiens blev precis som väntat där båda lagen kom ut med full fart och där Rangers dominerade spelet och hade enormt många och farliga chanser. Ramträffar, frilägen one-times, ja nämn vad du vill…men en visst Carey Price följde upp hans montermatch mot Dallas med att göra en ännu bättre match mot Rangers. Sedan avslutar Henrik Lundqvist med att göra en ENORM tabbe med 4 min kvar av matchen och därmed föll Rangers med 1-0 och vår rek på Rangers ML gick förlorad. Nya tag…

Carolina Hurricanes - St Louis Blues

Goalies: Khudobin (confirmed) vs Allen (confirmed)

Svaga Carolina har hittat liv igen då man börjat vinna lite matcher regelbundet. I natt ställs man på ett nytt tuff prov då ett av NHLs hetaste lag St Louis Blues gästar B2B och Canes söker revansch efter att ha förlorat det tidigare mötet med 5-4 efter straffar.

Carolina som varit under isen ett bra tag har hittat formen efter man fått tillbaka E.Staal. Man har nu 3 raka vinster och 4 vinster på de 5 senaste matcherna. Senast besegrade man topplaget Tampa Bay Lightning efter att man inlett matchen på ett bra sätt och även fast målen man gjorde hade lite tur involverat så jobbade man hårt och förtjänade målen. Bolts ryckte dock upp sig under andra halvan av matchen och tryckte på bra mot Khudobin som hittat formen men kom aldrig riktigt nära. Canes kunde hålla undan och vinna med 4-2 och bör ha bra självförtroende i natten match. Mycket hänger återigen på om Khudobin kan hållen hans höga nivå samt att nyckelspelarna fortsätter att leverera då Canes har en väldigt tunn trupp.

St Louis är alltså nattens motstånd och maskinen Blues har verkligen kommit igång ordentligt. Man kommer förvisso in B2B efter en svängig match mot topplaget Nashville Predators igår där man vände 0-2 till seger 5-4 efter straffar då man utnyttjat en gäng turnovers från Preds sida. Blues har redat upp segrar och man vinner matcher på alla möjliga sätt för tillfället och det tyder på stryka. Laget har 3 raka vinster och vunnit 9/10 senaste matcherna man spelat och det finns för tillfället inga tecken på att de kommer sakta ner.

Historia

Detta är lagens andra möte för säsongen där Blue alltså vann det första med 5-4 efter straffar. Den matchen var en väldigt konstig sådan då det kändes som om Blues sov från början och när Brian Elliot som vaktade målet inte var på hugget så fick man betala och låg tidigt under med 1-3. Dock som så många gånger i år visar Blues mental styrka och kom tillbaka och det gör att man i mina ögon återigen har väldigt bra chans trots att man är B2B i natt. Lagen ställs sällan mot varandra, men Blues har vunnit de 3/5 senaste mötena.

2015-01-11 01:05 St. Louis Blues - Carolina Hurricanes 5-4 str
2014-02-01 00:05 Carolina Hurricanes - St. Louis Blues 3-1
2013-11-17 01:05 St. Louis Blues - Carolina Hurricanes 4-2
2012-03-15 23:00 Carolina Hurricanes - St. Louis Blues 2-0
2011-10-22 01:00 St. Louis Blues - Carolina Hurricanes 3-2 sd

Skador

Carolina: J.Tlusty (day-to-day)
St Louis: C.Porter

Jag tror inte det spelar så stor roll för Blues del att man är B2B i nattens match då laget gillar att spela tät. Maskinen har kommit igång och visar styrka vilket gör att man bör kunna trycka ner Canes i natt. Blues är i mina ögon ett bättre lag på alla positioner och när man visar den form och ”skalle” man har för tillfället ser jag ingen anledning till att inte ge de chansen i natt. Nattens spel blir alltså:

St Louis Blues ML @ 1.769 med 3/6 units hos Pinnacle Sports

För fler spel
Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

hockeystick - 30 Januari, 2015, 14:46

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!