Om årets säkraste spel förra säsongen var att Liverpool gjort mål före halvtidsvisslan så är det helt tvärt om idag. Det anfallsglada tåget som radade upp chanser vem man än mötte förra året är idag något helt annat. En förklaring är Suarez, där försvann både mål och finess i anfallen. När herren bredvid honom (Sturridge) som skulle ta över skyttekung stämpeln denna säsong gått skadad kan man förstå att det inte blir lika mycket mål.

Har sett Liverpool gå ut och inte få tag i matcherna som de velat, och jag har sett dom ha bollen i stort sett hela halvlekarna. Ändå ser vi inga mål, och det speciellt i första halvlek.

I början av säsongen släpptes det in en väldigt massa onödiga bollar, något man dock skärpt till sig på idag.

När West Ham nu kommer på besök är det viktiga poäng på spel. Vid seger kliver Pool förbi så jag räknar med aningen försiktigt spel. Vi får nog se hemmalaget trumma på, utan att lyckas.

Spelade under 1,5 mål när laget mötte Bolton hemma, slutade 0-0. Man spelade match i tisdags, och även den slutade 0-0, och detta mot Chelsea på bortaplan!

Nä, här har jag hittat under 1 mål i första halvlek där vi får pengarna tillbaka om det nu slinker in en boll. Detta till höga 2.10!