Speltips

Speltips Liverpool - West Ham

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-01-31 16:00 Spela här

Speltips Liverpool - West Ham
Land: England Liga: Premier League
Odds: 1.75 Speltips: BLGM
2015-01-31 16:00 Liverpool - West Ham BLGM 1.75 Akberg

En av lördagens stora matcher i England, Liverpool vs West Ham på Anfield. Tror vi kan bjudas på en riktig bra och jämn kamp här. Att både lagen gör ett mål vardera ser jag som högst möjligt.

Tabell:
7. West Ham 22 10 6 6 35 25 36p
8. Liverpool 22 10 5 7 31 27 35p

Form sex senaste matcher:
2. Liverpool 6 4 2 0 12 5 14p
9. West Ham 6 2 2 2 8 6 8p

Rodgers har bakat in energi i Liverpoollaget, som inte har förlorat i ligan sedan mitten av december. Ställdes senast mot Chelsea i en mycket underhållande cupmatch där 0-0 stod sig till fulltid. I förlängningen hängde inte de röda med när Branislav Ivanovic nådde högst på en hörna och nickade in ledningsmålet, vilket också blev det enda målet. Annars måste jag säga att jag blev imponerad av Liverpools spel då de delvis under matchen styrde spelet och kunde starta anfall på egen hand. Man åkte dock på hela fem gula kort inom laget och flera spelare tillbringade 120 minuter på plan. Möjligt att det roteras en aning inför lördagens match, en Gerrard på bänk från start till exempel. Hursomhelst har Liverpoool börjat elda på ordentligt, har Rodgers tagit sikte på Europaspel-platserna?

Poängsamlandet för West Ham har i de senaste omgångarna sett sisådär ut, med förluster mot Chelsea och Arsenal samt kryss mot WBA och Swansea. Man tog däremot senast i ligan en stabil vinst mot Hull hemma på Boleyn Ground med 3-0. Skapade många chanser sett till deras bollinnehav och spelade en fin och offensiv fotboll, rakt spel. Laget säkrade senast en plats i femte omgången av FA-cupen efter slagit Bristol City med 0-1 i veckan. Skadeläget ser även det bra ut, några frågetecken men enligt rapporter så ska det inte vara några problem. Dags för Andy Carroll att stiga fram mot sin gamla klubb, han gjorde en bra cupmatch i veckan och kan förhoppningsvis fortsätta på det spåret.

Liverpool får enligt rapporter tillbaka Daniel Sturridge och Sakho. Sturridge som har haft enorma problem med skador en längre tid är alltså påväg tillbaka, tveksamt om han spelar dock. Lite glasskulptur-känsla där, hoppas innerligt att han inte går sönder återigen. Liverpool behöver någon som Sturridge för att styra och ställa i offensiven i vår.
Annars saknar Liverpool Jones och Flanagan.

Kommentar:
Två lag som har visat prov på god kvalité i offensiven de senaste omgångarna. Liverpool fick genomföra 90min+förlängning i veckan och laget bör därav roteras något. Återstår att se, möjligen även i West Ham. Lutar åt en målrik tillställning i mina ögon, båda lagen gör mål till 1.75 ser jag då som godkänt. Med 2/5 units hos bet365 .

www.spreadsheet.se/akberg

Twitter@HolmbergAke

Akberg - 31 Januari, 2015, 01:53

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!