Well, hi hi hi there. Hoppas allt är bra!



Jag kommer ihåg när West Ham skulle möta Millwall för första gången på flera år för ett par säsonger sedan. Parallellerna är oundvikliga till den situation vi nu står inför. Jag rekade då rött kort i matchen anytime och det var ett stort misstag.



Vad jag istället skulle ha gjort var att jag skulle rekat rött kort innan matchminut sex eftersom Kevin Nolan gjorde sig skyldig till mordförsök efter 4 minuter och spelet var givetvis hemma.



Jag vet inte exakt när det röda kortet kommer komma i det första Old Firmet på tre år men jag är tämligen övertygad om ATT det kommer.



Ni som känner mig och som har följt med här på rekat ändå sedan starten och från tiden för den kända röda korts-reken senast vet att jag sällan skriver rekar under 1000 tecken. Ni vet att mina spelförslag ofta brukar sitta men också att de ofta är rejält underbyggda av statistik och välgrundade resonemang i alla lägen. Den här gången är dock ett undantag. Den här gången har jag redan skrivit för mycket trots att jag inte gått in på så mycket förutsättningar. Det hade nämligen räckt med följande tre ords långa motivering för att ni alla bör göra rätt i att haka på spelet:



1. Celtic. 2. Mot. 3. Rangers.



En bisats kan tänkas vara det faktum att det är semifinal i ligacupen och givetvis då rekens huvudsakliga näring - det första old firm på tre år som sagt. Det är inte spelare som kommer ut från tunneln imorgon, det är djur.



Det finns ingen anledning att gå in på några teorier om laguppställningar, skadefrånvaro, tabellpositioner, formkurvor eller övriga standardparametrar som jag brukar ta hänsyn till när jag skriver rekar.



2.50 för rött kort anytime spelas utan att blinka och liknande guldodds hittas hos de flesta spelbolag.



Lycka till lads!

Twitter: @RalleArvid

This is the stats tab
This is the post tip