Ganska illa ute med hörnorna som stod och balanserade på linan länge. Men ibland har man flytet med sig och under 10,5 in till 1,75 mellan Roma-Fiorentina. Ny Coppa Italia-kvartsfinal i kväll och ännu en gång går jag för 1,75 gånger smeten.

Senaste möten
2014-10-19 Inter-Napoli 2-2
2014-04-26 Inter-Napoli 0-0

* BLGM har dock gått in de två senaste mötena mellan lagen på Stadio San Paolo (4-2 och 3-1 2013)

Serie A
3. Napoli 21 11 6 4 38 26 12 39
13. Inter 21 6 8 7 30 29 1 26

Napoli hemma
10 5 3 2 23 16 18

Formen
V, V, V, V, F

Senaste match
Chievo-Napoli 1-2

Inter borta
11 2 5 4 9 15 11

Formen
F, F, V, O, V

Senaste match
Sassuolo-Inter 3-1

Om Napoli visar monsterform (nåja) så är det bedrövligt i Mancinis läger just nu. 3-1-förlusten borta mot Sassuolo blev droppen för ett gäng supportrar som kastade in sina tröjor på planen. Om inte Inter kommer ut taggade och revanschsugna i kväll ska nog den gode Mancini fundera på vad han håller på med. För det finns ju definitivt offensiv kraft i laget. Vi har Icardi, Podolski, Kovacic och Shaqiri framåt för att nämna några. Problemet har framförallt varit organisationen. Inter har släppt in extremt billiga mål och strukturen i anfallsspelet tål även den att ifrågasättas. Kan de resa sig och göra en bra match mot Napoli? Kanske, men ett mål framåt ska de nog kunna mäkta med.

För det är kvartsfinal i Coppa Italia det handlar om. Vinna eller försvinna och ser vi till Napolis senaste hemmamöten med Inter har det varit målrika historier. Det var för övrigt även matchen i Milano i höstas - som efter en trög inledning fick en makalös avslutning. Två mål i slutminuterna gav 2-2. Napoli kvalificerade sig för kvarten via 2-2 mot Udinese och seger på straffar. Inter besegrade Samp med 2-0 hemma. Känns som målen kan komma även i kväll då framförallt Inter ser framtunga ut.

Mancini tvingas klara sig utan en rad försvarare: Nagatomo, D'Ambrosio, Campagnaro och Andreolli. Bland Napolis avbräck finner vi Zuniga, Mesto, Henrique, Michu, Insigne och Ghoulam som är sliten sedan Afrikanska mästerskapen.

Preliminära startelvor (Whoscored)

Napoli (4-2-3-1) Cabral - Maggio, Koulibaly, Albiol, Strinic - Lopez, Gargano - Gabbiadini, Hamsik, Callejon - Higuain

Inter (4-2-3-1) Handanovic - Obi, Ranocchia, Jesus, Dodo - Medel, Kovacic - Shaqiri, Hernanes, Podolski - Icardi

SPELTIPS
Inter kommer vara ruggigt revanchsuget efter den pinsamma insatsen mot Sassuolo, samtidigt tror jag det kommer vara skönt för dem att ligga på kontring. Grundspelet har inte suttit där och nu får de chansen att lägga sig på kontring. Napoli är offensivt balanserat och det kommer definitivt finnas kontringsytor om bollen norpas i rätt läge. Samtidigt ser Inters försvarsspel inget vidare ut och backlinjen imponerar knappast rent namnmässigt. Känns helt klart som att mål kommer att göras och jag spelar BLGM till 1,75 hos Unibet (3/5 units).

Vad spelar ni på matchen?

@lellesandahl på twitter

SPELTIPS

This is the stats tab
This is the post tip