1.63 för en dubbel är förmodligen inte det saftigaste oddset men jag ser båda dessa herrar som stora favoriter mot sina motståndare.


Vi börjar i Montepellier där Gael Monfils ställs emot Kenny de Schepper. Det ska mycket till att Schepper besegrar Monfils här. Schepper har en bra serve men bortsett från den är han en väldigt usel tennisspelare. Han kommer ha stora problem att bryta Monfils och för Monfils kommer det garanterat dyka upp lägen att bryta Schepper. Ett break varje set bör räcka för honom att vinna denna match.


Sedan har vi Teymuraz Gabashvilli som ställs emot Guido Andreozzi i challenger Dallas. Även här har jag väldigt svårt att se Gabashvilli förlora mot en spelare som brukar spela stora delar av sin säsong på grus. Visst Andreozzi vann igår mot Hanescu igår vilket var hyfsat imponerande men Gabashvilli är betydligt bättre tennisspelare. Spelar Gabashvilli som han gjort tidigare under turneringen vinner han denna i två raka set.

Som tidigare nämnt ger dubbel 1.63. på bet365 . Inget monsterodds men jag tycker det är bra eftersom dessa herrar bör vinna sina respektive matcher. Lycka till vid rygg.
Finns även på twitter under samma namn (Tennistipset)

This is the stats tab
This is the post tip