Speltips

Speltips Granollers - Sijsling

Sport: Tennis Spelstopp: 2015-02-06 18:30 Spela här

Speltips Granollers - Sijsling
Land: Kroatien Liga: Zagreb
Odds: 1.63 Speltips: Granollers
2015-02-06 18:30 Granollers - Sijsling Granollers 1.63 Tennistipset

Kvartsfinal i Zagreb och det är spanjoren Marcel Granollers som ställs emot Igor Sijsling. En match mellan två relativt bra servare som tycker om att gå fram på nät när de får chansen.

För Sijslings del vann han första omgången emot Dancevic. I andra omgången ställdes han emot Mannarino där han vann efter tre set. Mannarino hade ett rejält momentum i slutet av andra set och då trodde jag att han skulle vinna tredje enkelt. Så blev inte fallet utan det blev Sijsling som istället vann enkelt mot en Mannarino som gjorde relativt många misstag.

Granollers har imponerat här i Zagreb och han är som vanligt underskattad av spelbolagen. Att han stod i 1.70 mot Dodig igår efter att vunnit det första setet var för mig obegripligt. Granollers slog Melzer i första omgången där Melzer var chanslös. Igår mötte han Dodig i en rysare där han lyckades vinna efter tre set. Granollers har servat och spelat väldigt bra denna vecka och hans nätspel har varit suveränt. Spelar han som han spelat tidigare matcher vinner han även idag. I mina ögon är Granollers en betydligt stabilare spelare än Sijsling. Sijsling bygger mycket på sin kraftiga serve men spanjoren är en väldigt bra returnerare. Lyckas han sedan få bollen på Sijslings backhand har han en fördel där.

För intresserade har ni en fantastiskt poäng mellan Dodig och Granollers igår
https://www.youtube.com/watch?v=jc_eOIf8NxU

Pinnacle erbjuder 1.63 på spanjoren och det är godkänt odds. Tar det med 4/10 units. Lycka till vid rygg.

Tennistipset - 06 Februari, 2015, 14:51

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!